Με νέες δηλώσεις του στο Fox Sport, o Κριστιάνο Ρονάλντο παραδέχτηκε πως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να μιλήσει για το μέλλον του λίγο μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λικ, ενώ διέψευσε φήμες που τον ήθελαν να είναι δυσαρεστημένος με τις οικονομικές του απολεβές, σε σχέση με εκείνες των Μέσι, Νεϊμάρ.

Παράλληλα, τόνισε πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα αποκαλύψει περισσότερα.

Υπενθυμίζεται πως μετά την κατάκτηση του τροπαίου από την Ρεάλ, ο ίδιος άφησε υπονοούμενα σχετικά με το μέλον του στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να πω κάτι παραπάνω. Τώρα, είμαστε χαρούμενοι γιατί πετύχαμε κάτι ξεχωριστό, είναι μία μοναδική στιγμή. Μίλησα και δεν έπρεπε, όμως κάτι πρόκειται να συμβεί. Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή, αλλά ήθελα να είμαι ειλικρινής. Θα πω κάτι μέσα στην επόμενη εβδομάδα επειδή οι φίλαθλοι είναι πάντα στο πλευρό μου και είναι πάντα στην καρδιά μου».

Για το αν το θέμα έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι: «Δεν είναι οικονομικό το ζήτημα. Έχω κερδίσει πέντε Champions League και πέντε Χρυσές Μπάλες. Ήμουν ήδη μέρος της ιστορίας, αλλά τώρα ακόμα περισσότερο. Δεν είμαι θυμωμένος επειδή γνωρίζω πως τα έδωσα όλα για το σύλλογο. Δεν θέλω να χαλάσω αυτή τη μοναδική στιγμή για τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι είναι πρωταθλητές».

Για τον Φλορεντίνο Πέρεθ: «Δεν έχω να πω τίποτα».

Για το αν θα παίζει και την επόμενη σεζόν στη Ρεάλ: «Δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα. Δεν πρόκειται να κρυφτώ, τις επόμενες ημέρες θα βγω να μιλήσω. Η ζωή δεν είναι μόνο στιγμές δόξας».