Αυτό που όλοι περίμεναν πλέον είναι γεγονός. Warriors και Cavaliers θ’ αναμετρηθούν για 4η συνεχόμενη χρονιά για το δαχτυλίδι του πρωταθλητή στο ΝΒΑ.

Το φαβορί του ζευγαριού είναι οι “πολεμιστές”, που θεωρητικά έχουν περισσότερα όπλα ν’ αντιπαρατάξουν, απέναντι στον Lebron και την παρέα του. Βέβαια ο “βασιλιάς” πραγματοποιεί εμφανίσεις, που θα ζήλευε ακόμα και ο Michael Jordan. Φυσικά και μόνο που βάζουμε τον MJ στο κείμενο, κατανοεί ο καθένας πως ο James, είναι στην κυριολεξία μια ομάδα μόνος του. Το Golden State το γνωρίζει αυτό και θα κάνει τα πάντα, για να τον κουράσει, να τον φθείρει και κυρίως να τον βγάλει εκτός ρυθμού. Οι Durant και Curry είναι σε καλή κατάσταση και σίγουρα μπορούν να κουβαλήσουν την ομάδα τους, στο 3ο πρωτάθλημα μέσα σε 4 χρόνια.

Πιστεύουμε πως οι “πολεμιστές” θα κάνουν το 1-0, όμως τα πράγματα μόνο εύκολα δεν θα είναι γι’ αυτούς. Το χάντικαπ των 12,5 πόντων δεν είναι μικρό, όμως και πάλι θα πάμε με τον άσο, που προσφέρεται 1,93 στην stoiximan.gr.

O Kevin Durant συνηθίζει να παίζει ιδιαίτερα καλά σε τελικούς κι αυτό μας το απέδειξε περίτρανα πέρσι. Θεωρούμε πως απόψε μπορεί να κάνει double-double και η απόδοση 3,30 της stoiximan.gr, είναι πολύ ελκυστική για να την προσπεράσουμε.

Επιπλέον σαν 3η επιλογή μπορούμε να ρισκάρουμε με τους συνολικούς πόντους 201-210, που βγάζουν απόδοση 4,50 στην stoiximan.gr. Το νούμερο δεν είναι τυχαίο, καθώς οι δύο ομάδες σε πρώτο τελικό, ποτέ δεν σκοράρουν πολύ. Αυτό έχουν δείξει οι προηγούμενες χρονιές και το ίδιο αναμένουμε κι εμείς αύριο τα ξημερώματα.

Προγνωστικό
Golden State Warriors-Cleveland Cavaliers 1 (-12,5) 1,93 Stoiximan.gr
Kevin Durant Double-Double 3,30 Stoiximan.gr
Συνολικοί πόντοι 201-210 4,50 Stoiximan.gr