Μπορεί να μην επιβεβαιωθήκαμε στις επιλογές μας στο ΝΒΑ, όμως ήμασταν πολύ κοντά. Μερικές φορές έχουμε τονίσει πως χρειάζεται και λίγη τύχη στο στοίχημα εκτός από γνώσεις.

Δεν πειράζει όμως πάμε να δούμε πως μπορούμε να ρεφάρουμε σήμερα με δύο παιχνίδια για τα ισπανικά playoffs. Θα ξεκινήσουμε πρώτα με την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Ανδόρρα του δικού μας Βλάντο Γιάνκοβιτς. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο 1-1 κι απόψε θα δώσουν τα πάντα για να προκριθούν στην ημιτελική φάση της ACB. Οι “μπλαουγκράνα” έπαιξαν για τη ζωή τους στο δεύτερο ματς, αποδεικνύοντας πως η φανέλα της Μπάρτσα είναι πολύ βαριά. Η Ανδόρρα έχασε χρυσή ευκαιρία να πετάξει εκτός πρωταθλήματος την Μπάρτσα και σήμερα δύσκολα θα τα βγάλει πέρα. Το χάντικαπ των 8 πόντων είναι διαβασμένο, όμως και πάλι θα επιλέξουμε τον άσο, που προσφέρεται 1,87 στην stoiximan.gr.

Πάμε και στον έτερο προημιτελικό της ημέρας, όπου Βαλένθια και Γκραν Κανάρια δίνουν το υπέρ πάντων αγώνα,για να μην τελειώσει αποτυχημένα η σεζόν. Οι “νυχτερίδες” έχουν το πλεονέκτημα της έδρας κι αυτό λέει πάρα πολλά γι’αυτό το ζευγάρι. Βλέπετε οι δύο ομάδες στηρίζουν πολλά στον κόσμο τους και στα μεταξύ τους παιχνίδια, αυτό έχει γίνει κανόνας. Η Βαλένθια έχει όλα τα φόντα για να προκριθεί, όμως οι “νησιώτες” δεν είναι σύνολο, που λυγίζει στα δύσκολα. Δεν θα μπλέξουμε με το χάντικαπ, αφού το over 154,5 με απόδοση 1,88 στην stoiximan.gr, μας εξυπηρετεί στον απόλυτο βαθμό.

Oι προτάσεις μας

Προγνωστικό
Μπαρτσελόνα-Ανδόρρα 1 (-8,5) 1,87 Stoiximan.gr
Βαλένθια-Γκραν Κανάρια Over (154,5) 1,88 Stoiximan.gr