Ο Χρήστος Αραβίδης μίλησε για τον λόγο που έφυγε από την ΑΕΚ, αποκάλυψε γιατί έμεινε εκτός γηπέδων και προανήγγειλε την επιστροφή του στη δράση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αραβίδης:

Για το λόγο που χώρισε με την ΑΕΚ: «Πέρασα καλές στιγμές στην ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι ,πως δεν έχω τοποθετηθεί για τα αίτια που χώρισαν οι δρόμοι μας. Απλά το μόνο που θα πω είναι, πως δεν τηρήθηκαν όσα είχαν συμφωνηθεί».

Για την πιθανή επιστροφή του: «Φέτος θα επιστρέψω στα γήπεδα. Υπάρχουν διάφορες προτάσεις που εξετάζω και σε λίγο καιρό, θα επιλέξω την καλύτερη».

Για τη μάχη του περσινού πρωταθλήματος: «Ήταν το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών. Η ΑΕΚ κατάφερε να’ χει σταθερή απόδοση και σε συνδυασμό με τα λάθη των άλλων κατέκτησε τον τίτλο. Ο ΠΑΟΚ ήταν εξίσου ανταγωνιστικός, είχε σπουδαία απόδοση σε πολλά ματς και κατέκτησε το κύπελλο, ενώ του χρόνου θα πατήσει πάνω στον σπουδαίο κορμό που έφτιαξε. Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε με πολλά προβλήματα, αλλά νομίζω πως θα επανέλθει. Τέλος κι ο Παναθηναϊκός θα δείξει καλύτερο πρόσωπο πιστεύω μετά την έλευση επενδυτή, αλλά κυρίως του Δώνη που είναι σπουδαίος προπονητής».