Εν αναμονή δύο ακόμα κυπέλλων για τον Ολυμπιακό (Πρωτάθλημα Χάντμπολ και Ευρωπαικό στο Πόλο) είναι πραγματικά ΤΕΡΑΣΤΙΑ η ευτυχία του να είσαι οπαδός αυτής της ομάδας. 

Οντας στη συνέντευξη τύπου για τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο, ο Κώστας Καραπαπάς, Διευθυντής Επικοινωνίας των Πειραιωτών,  είπε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό που θα πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος της ομάδας και αφορά στον Ερασιτέχνη.

Διότι Ολυμπιακός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ αλλά και τα υπόλοιπα αθλήματα και εκεί οι “Ερυθρόλευκοι” πραγματικά δεν έχουν αντίπαλο. Ο Ερασιτέχνης, με τις τεράστιες επιτυχίες του τα τελευταία χρόνια από τότε που ανέλαβε τα ηνία ο Μιχάλης Κουντούρης σε συνδυασμό με την αμέριστη βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει μετατρέψει τον οργανισμό “Ολυμπιακός” στον μεγαλύτερο Πολυαθλητικό σύλλογο της χώρας και ενός εκ των μεγαλύτερων στην Ευρώπη. Και αυτό δεν γίνεται τυχαία…Σε 8 χρόνια 55 κούπες, εγχώριες και Ευρωπαικές έναντι 70 που είχε συνολικά η ομάδα στην ιστορία της στον Ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Η αγορά διαρκείας στον Ερασιτέχνη, συν του να γίνει κανείς απλό μέλος στον σύλλογο είναι απλά και μόνο υποχρέωση κάθε Ολυμπιακού. Και επειδή κάπου  έπεσε το μάτι μου σε ένα δημοσίευμα που έλεγε για τις ιστορικές ομάδες που θα βρίσκονται στην Α2 γυναικών στο Βόλει, σόρι παιδιά αλλά για αυτό δεν φταίει ο Ολυμπιακός αλλά η κακοδιαχείριση όλων όσων διοίκησαν ΑΕΚ-Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.  Δεν  μπορεί λοιπόν η ομάδα να πέσει στο επίπεδο τους, αλλά αυτοί θα πρέπει να τον φτάσουν και δυστυχώς έχουν πολύ δρόμο…