Αρκετά καλά πήγαμε την τελευταίο φορά που δώσαμε στοίχημα, αν και τα ειδικά σημεία δεν μας επιβεβαίωσαν στο αιώνιο ντέρμπι. Βέβαια πιάσαμε τη βασική μας επιλογή, που ήταν το διπλό, κάτι που δεν πίστευε πολύς κόσμος.

Ας μην σας κουράζουμε όμως με το παρελθόν, αφού οι τελικοί του ΝΒΑ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Οι Cleveland Cavaliers είναι πίσω στη σειρά με 2-0 και αν ηττηθούν πάλι, τότε θα πουν αντίο στο “δαχτυλίδι”. Ο Lebron James κάνει μαγικές εμφανίσεις στα φετινά playoffs και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ώρες ώρες είναι μια ομάδα μόνος του. Βέβαια όσο καλός και να είναι, οι Warriors είναι ένα σύνολο εξαιρετικό με το δίδυμο των Durant και Curry να κάνει “παπάδες”. Οι “ιππότες” σίγουρα μπροστά στο κοινό τους θα είναι καλύτεροι, πιο ανεβασμένοι και θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη. Το 2,60 της stoiximan.gr είναι πολύ ελκυστική απόδοση και γι’αυτό θα ρισκάρουμε με τον απλό άσο. Πάντως το παρελθόν έχει δείξει πως τα τρία πρώτα παιχνίδια, υποψιαζόμαστε ποιος θα είναι ο πρωταθλητής. 

Σαν δεύτερη επιλογή δεν είναι κακό over 215,5 πόντων, που προσφέρεται 1,87 στην stoiximan.gr. Στα δύο πρώτα ματς πάντως οι επιθέσεις είχαν τον πρώτο λόγο, άρα δια της ατόπου απαγωγής αυτό το σημείο είναι σχετικά “σίγουρο”.

Πάμε και στα δικά μας “χωράφια”, καθώς ο ΠΑΟΚ θέλει να κεφαλαιοποιήσει το διπλό, που έκανε πριν 4 μέρες στην Πάτρα. Οι Θεσσαλονικείς είναι σε καλή κατάσταση, θα έχουν τον Χαραλαμπόπουλο (είχε μεταβεί στις ΗΠΑ για ένα καμπ) στη σύνθεσή τους, ενώ οι Γκος και Τζάκσον είναι πολύ παραγωγικοί τον τελευταίο καιρό. Ο Προμηθέας από τη μεριά του έχει την ποιότητα, για να ισοφαρίσει τη σειρά, όμως πρέπει να παίξει άμυνα, για να βάλει δύσκολα στον αντίπαλό του. Ο Μάκης Γιατράς έχει το υλικό, για ν’ανοίξει το ρυθμό του ματς, αν κι αυτό εγκυμονεί πολλά λάθη. 

Το over 159,5 πόντων με απόδοση 1,84 της stoiximan.gr μας εξυπηρετεί απόλυτα, αφού οι δύο αντίπαλοι έχουν περίσσιο επιθετικό ταλέντο. 

Οι προτάσεις μας

Προγνωστικό
Cleveland Cavaliers-Golden State Warriors 1 2,60 Stoiximan.gr
Cleveland Cavaliers-Golden State Warriors Over 215,5 1,87 Stoiximan.gr
ΠΑΟΚ-Προμηθέας Πατρών Over 1,84 Stoiximan.gr