Δυστυχώς ο Lebron δεν είχε συμπαραστάτες σήμερα τα ξημερώματα και ο άσος του 2,60 της stoiximan.gr, δεν επιβεβαιώθηκε. Αυτό δεν μας πειράζει να σας πω την αλήθεια, γιατί από εδώ αυτό το βήμα, σας δίνουμε παντα νικητές και δεν αναλωνόμαστε σε σημεία τύπου over μόνο ή under. Ξέρουμε πως στο στοίχημα η επιτυχία μετράει, όμως καλό είναι πολλές φορές να ρισκάρουμε.

Αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε και σήμερα στο αιώνιο ντέρμπι του ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός ναι μεν έκανε το 1-0, αλλά μν θεωρεί κανείς πως έπαιξε καλό μπάσκετ. Υποφερτός ήταν κι αξιόπιστος από την περιφέρεια, ενώ αντίθετα ο ΠΑΟ ήταν κάκιστος αμυντικά κι επιθετικά. Απόψε περιμένουμε τα βαριά χαρτιά των δύο μονομάχων (Σπανούλης, Πρίντεζης, Μιλουτίνοφ, Γκιστ, Καλάθης, Σίνγκλετον) να μπουν στο παρκέ και να δείξουν ποιος είναι τ’αφεντικό της σειράς. Περιμένουμε ένα παιχνίδι, όπου η τακτική και ο κλεφτοπόλεμος θα παίξουν σημαίνοντα ρόλο. Πρώτη μας επιλογή είναι το over 146,5, καθώς δύσκολα θα δούμε ένα τόσο κακό παραγωγικά παιχνίδι. Τώρα επειδή γνωρίζουμε πόσο θέλετε να δίνουμε νικητές, το μυαλό μας πάει περισσότερο στο διπλό, γιατί όταν ο Ολυμπιακός ειναι φαβορί, συνήθως τα θαλασσώνει. Άρα θα στοιχημαίσουμε υπέρ του απλού διπλού με απόδοση 2,40 στην stoiximan.gr.

Θα παραξενευτεί λίγο όμως απόψε περιμένουμε και τον Νίκο Παππά, να κάνει επιτέλους το βήμα παραπάνω. Στα 28 του χρόνια πρέπει ν’αποδείξει πως είναι παίκτης μεγάλων αγώνων. Θεωρούμε πως ίσως σήμερα είναι η μέρα του, άρα θα πάμε με το over 6,5 πόντων, που προσφέρεται 2,00 στην stoiximan.gr.

Οι προτάσεις μας

Προγνωστικό
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Over (146,5) 1,91 Stoiximan.gr
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2 2,40 Stoiximan.gr
Νίκος Παππάς Over 6,5 Πόντοι 2,00 Stoiximan.gr