Αλήθεια…Πόσες φορές έχουμε νιώσει υπερήφανοι ως Ελληνες τα τελευταία χρόνια; Λίγες. Και επειδή τα πολιτικά δεν με ηδονίζουν αφού σε αυτό το επίπεδο πάμε κατά διαόλου πάμε στον  Αθλητισμό και την ομάδα που διαφημίζει την Ελλάδα όσο καμία άλλη..Τον Ολυμπιακό.

Οι “Ερυθρόλευκοι” κατέκτησαν το Τσάμπιονς Λιγκ στο Πόλο και ανάγκασαν όλη την Ευρώπη να ασχοληθεί μαζί τους.Για ακόμα μία φορά μετά από το Τσάλεντζ Κάπ στο Βόλει Γυναικών που κατακτήθηκε μέσα στην Προύσα από την ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Μαζί με την “Ερυθρόλευκη” σημαία, ψηλά είναι και η Ελληνική.  Πράγμα μεγάλο ,πράγμα σημαντικό σε μία εποχή κρίσης που οι μισθοί πέφτουν κατακόρυφα,οι απολύσεις χτυπάνε την Πόρτα στον κάθε εργαζόμενο και οι ξένοι μας βλέπουν σαν μυρμήγκι που θα μας πατήσει.

Οπως πχ η Προ Ρέκο. Που νόμιζε ότι με τους παικταράδες που έχει, θα λύγιζε την Λιονταρίσια ψυχή των παικτών του Βλάχου. Ο Ολυμπιακός όμως, με πολλούς Ελληνες και δύο Κροάτες(Πάβιτς και Ομπράντοβιτς) ,με Ελληνική ψυχή , έδειξε ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο και όπως τα ίδια έκανε πριν λίγα χρόνια και ο μπασκετικός Ολυμπιακός έτσι και ο Ερασιτέχνης στέλνει τα δικά του μηνύματα. Πως με καρδιά-ψυχή και πίστη μπορείς να πετύχεις πολλά ακόμα και αν απέναντι σου βρίσκονται σύγχρονοι Γολιάθ!!!