Οι σχέσεις του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο είναι εξαιρετικές κάτι που αποδείχθηκε και την περσινή σεζόν, με τους Περιστεριώτες να έχουν τρεις δανεικούς στο ρόστερ τους (Ουάρντα, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας).

Μάλιστα, ο Γιαννούλης θα τεθεί εκ νέου στη διάθεση του Νταμίρ Κάναντι, αφού τηρήθηκε ο όρος του διετή δανεισμού.

Η ομάδα των Δυτικών Προαστίων πρωταγωνίστησε την αγωνιστική περίοδο που πέρασε και το ίδιο θέλει να κάνει και φέτος. Για να ενισχύσει το δυναμικό της σκοπεύει (πέραν των άλλων μεταγραφών) να ζητήσει και πάλι παίκτες από τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν φαίνεται να υπολογίζει, με την πλειονότητα εξ αυτών να είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν από την Τούμπα ως δανεικοί.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος διαθέτει μερικά “αστέρια” στο δυναμικό του, που αρέσουν στους Κυπελλούχους Ελλάδας. Έτσι, δημιουργείται ένα μεταγραφικό πάρε-δώσε που αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες.

Ας δούμε όμως τι ισχύει μέχρι στιγμής για τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι δύο ομάδες:

Δημήτρης Χατζηισαΐας

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται με το ενάμιση πόδι εκτός Τούμπας. Μπορεί ο ίδιος ιδανικά να θέλει να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, ωστόσο κάτι τέτοιο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα συμβεί.

Ο Χατζηισαΐας “ψάχνεται” για να πάει στο εξωτερικό, καθώς φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από τη Χαλ και τη Φούλαμ. Ο άσος του Δικεφάλου του Βορρά έχει θέσει ως προτεραιότητα την καριέρα έξω από τα σύνορα, ωστόσο εάν δεν τα καταφέρει να κάνει το επόμενο βήμα, τότε έρχεται ο Ατρόμητος.

Οι Περιστεριώτες είναι ξεκάθαροι, καθώς επιθυμούν να κρατήσουν τον παίκτη και για την επόμενη σεζόν, αφού έμειναν άκρως ικανοποιημένοι από την απόδοση του τη σεζόν που πέρασε.

Μάλιστα, εάν τελικά καταλήξει στον Ατρόμητο, το πιθανότερο σενάριο είναι να πάει ως ελεύθερος και όχι ως δανεικός.

Κυριάκος Κιβρακίδης

Ο ΠΑΟΚ δεδομένα έχει δείξει ενδιαφέρον για τον δεξιό οπισθοφύλακα του Ατρόμητου, εδώ και καιρό. Μάλιστα, από τον Μάρτιο έχει εκδηλωθεί από πλευράς Δικεφάλου του Βορρά ότι του αρέσει ο παίκτης. 

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη υπόθεση έχει παγώσει, τουλάχιστον προσωρινά, και δεν υπάρχουν νεότερα.

Ο παίκτης δεν είναι αρνητικός στο να μετακομίσει στην Τούμπα και εάν ο ΠΑΟΚ χτυπήσει και επίσημα την πόρτα των Περιστεριωτών, τότε οι δύο ομάδες θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Χαρίσης και Ζάιρο

Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που σίγουρα δεν βρίσκονται στα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου για την επόμενη σεζόν.

O Έλληνας χαφ είχε μία γεμάτη σεζόν στην Σεντ Τρούιντεν (24 συμμετοχές, 1 γκολ, 2 ασίστ) και θα έχει καλές προτάσεις για τη συνέχεια της καριέρας του. Ο Ατρόμητος εξετάζει την περίπτωση του, αλλά ακόμη δεν έχει κάνει το βήμα παραπάνω.

Αναφορικά με τον Ζάιρο, εκείνος αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Σερίφ Τιρασπόλ αφήνοντας καλές εντυπώσεις. 

Ο 26χρονος εξτρέμ έπαιξε 22 παιχνίδια ως δανεικός στη Σερίφ Τιρασπόλ και σημείωσε 6 γκολ, ενώ μοίρασε και 7 ασίστ. Το “Αστέρι” ψάχνει για εξτρέμ (ειδικά από τη στιγμή που δεν θα παραμείνει ο Ουάρντα) και έχει δείξει ενδιαφέρον, καθώς είναι μέσα στη λίστα του Κάναντι. Αξίζει να σημειωθεί όμως, ότι υπάρχουν άλλες λύσεις που βρίσκονται πιο ψηλά στις επιλογές του Αυστριακού προπονητή.

Λάζαρος Λάμπρου

Όπως σας αποκαλύψαμε από το Sportsroom.gr, ο Ατρόμητος έχει κάνει ήδη την πρώτη κρούση στους Θεσσαλονικείς, καθώς ο παίκτης αρέσει πολύ στο Περιστέρι.

Με γεμάτη σεζόν στον Πανιώνιο, o 20χρονος εξτρέμ πέτυχε 8 γκολ και έδωσε 5 ασίστ. Ο ίδιος θα ήθελε να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, αλλά θεωρείται δύσκολο έως και απίθανο να τον κρατήσει ο Λουτσέσκου και να τον υπολογίζει στα πλάνα του.

Έτσι, είτε θα αποχωρήσει με προορισμό το εξωτερικό, εάν σκάσει μία αξιόλογη πρόταση, είτε θα επιλέξει την προοπτική του Ατρόμητου, με το συγκεκριμένο σενάριο να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι ο Πανιώνιος επιθυμεί να ανανεώσει το δανεισμό του.

Τέλος, η ομάδα των Δυτικών Προαστίων έχει σταμπάρει και άλλους παίκτες, από τους υπό παραχώρηση των Θεσσαλονικιών, ωστόσο δεν υπάρχει, μέχρι στιγμής, κάτι “χειροπιαστό” και άξιο αναφοράς.