Με δηλώσεις του στη γαλλική Equipe ο Άντονι Μουνιέ εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει στον Παναθηναϊκό, σχολιάζοντας παράλληλα όλα τα τεκταινόμενα γύρω από την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γάλλου μεσοεπιθετικού :

«Είναι κρίμα γιατί αν δεν υπήρχε η αφαίρεση βαθμών, πιστεύω πως φέτος θα μπορούσαμε να πάρουμε μια θέση για το Europa League. Υπήρχαν οικονομικά προβλήματα τα οποία μας στοίχισαν φέτος. Δεν έχω σκοπό να φύγω. Είναι το μέρος που προσωπικά ένιωσα καλύτερα από το ξεκίνημα της καριέρας μου. Από αθλητικής άποψης μπορεί να μην είναι πάντα εύκολα τα πράγματα, αλλά είμαι χαρούμενος εδώ. Ο Παναθηναϊκός παραμένει μια πολύ μεγάλη ομάδα με κοινό που είναι πάντα εκεί. Ο σύλλογος θα αλλάξει χέρια σε λίγες εβδομάδες και με την είσοδο του νέου επενδυτή και την εισροή χρημάτων θα δούμε…»

Σε ερώτηση περί φημών για ΑΕΚ : «Το άκουσα, ναι. Ξέρω αρκετούς εκεί, ειδικά τώρα που πήγε και όλο το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού. Είναι η πρωταθλήτρια ομάδα, που θα παίξει στα προκριματικά του Champions League και είναι κολακευτικό το ενδιαφέρον. Όμως από όσο ξέρω δεν έχει γίνει κάτι και με αυτά ασχολούνται οι εκπρόσωποί μου»

Για επιστροφή στη Γαλλία : “Έφυγα πριν τρία χρόνια από τη Γαλλία, θα μπορούσα να είχα επιστρέψει τον Ιανουάριο του 2017, αλλά δεν έγινε το deal με τη Σεντ Ετιέν. Θα μπορούσα να παίξω σε μια μεγάλη γαλλική ομάδα μετά από μια δύσκολη κατάσταση στην Μπολόνια. Για κάποιους λόγους τελικά δεν πήγα. Τώρα είμαι καλά στην Ελλάδα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις…»