Έφτασε λοιπόν η μεγάλη στιγμή που όλοι περιμέναμε και αυτή είναι η έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με βάση το ρόστερ και την πορεία των ομάδων, κυρίως στα προκριματικά, καταλήξαμε σε κάποια μακροχρόνια στοιχήματα.

Αρχικά, την πρώτη ομάδα που πιστεύουμε πάρα πολύ και θα στηρίξουμε στο συγκεκριμένο τουρνουά δεν είναι άλλη από την φιναλίστ του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, Γαλλία, η οποία εμφανίζεται στο Μουντιάλ με ένα απίστευτο, από άποψη ποιότητας και εμπειρίας, ρόστερ και στοχεύει στην κατάκτηση του τροπαίου μετά το μακρινό 1998. Η τριάδα μπροστά θα απαρτίζεται λογικά από τους Γκριζμάν, Ζιρού και Εμπαπέ,οι οποίοι θα έχουν από πίσω τους στο κέντρο τους Ματουιντί, Πογκμπά και Καντέ. Θεωρούμε ότι θα έχουν μία δυνατή παρουσία στο συγκεκριμένο θεσμό και θα τους προτείνουμε σε 5 διαφορετικές επιλογές ειδικών στοιχημάτων, που δίνουν υψηλές αποδόσεις. Με την λογική ότι θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου της, θα παίξει στους 16 με την Κροατία, βάση των πιθανοτήτων και στους 8 με τον νικητή μάλλον του ζευγαριού Ουρουγουάη-Πορτογαλία. Οπότε, ο δρόμος για την τετράδα είναι μεν δύσκολος, αλλά δεν θα έχει τον μεγάλο αντίπαλο δε, που μπορεί να την τρομάξει, εκτός βέβαια αν κάποιος εκ των Ισπανίας και Αργεντινής τερματίσει δεύτερος στον όμιλό του.

Παίζουμε λοιπόν Γαλλία να φτάσει στα ημιτελικά σε απόδοση 2.22 στην Stoiximan,να γίνει η καλύτερη Ευρωπαϊκή ομάδα του τουρνουά σε απόδοση 4.30,να φτάσει στον τελικό,το οποίο λογικά θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό στον ημιτελικό, αν παίξει με το φαβορί της διοργάνωσης, που είναι η Βραζιλία. Το συγκεκριμένο ποντάρισμα προσφέρει 4.00 και ουσιαστικά είναι ένα ματς, στο οποίο όλα μπορούν να συμβούν και τέλος αν κάποιος επιθυμεί και υψηλότερη απόδοση μπορεί να βρει τη Γαλλία σε απόδοση 8.00 στο να σηκώσει την κούπα στα γήπεδα της Ρωσίας.

Για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό θα κοντραριστούν κατά πάσα πιθανότητα οι «Τρικολόρ» απέναντι στην Εθνική Βραζιλίας και εμείς θα επιλέξουμε από την παρέα του Νεϊμάρ να βρεθεί έστω στις κορυφαίες τέσσερις ομάδες του πλανήτη, που πληρώνει γύρω στο 2.10.

Με αυτό το σκεπτικό θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε μία πολύ υψηλή απόδοση βρίσκοντας και τις τέσσερις χώρες που θα βρεθούν στα ημιτελικά του Μουντιάλ σε απόδοση 20.00 στην εταιρία StoiximanΓερμανία, Ισπανία, Βραζιλία και Γαλλία θα είναι οι ομάδες που λογικά θα διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Τέλος, θα ποντάρουμε και στην Πορτογαλία, με σκοπό να βρεθεί τουλάχιστον μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης σε απόδοση 2.25. Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Φερνάντο Σάντος, πιστεύουμε ότι από τον όμιλό της θα προκριθεί ως δεύτερη, πίσω από την Ισπανία και θα βρει αντίπαλο στους 16 την Ρωσία ή την Ουρουγουάη, με τις πιθανότητες για πρόκριση να είναι μοιρασμένες.

Μονά

Πρόκριση στα ημιτελικά: Γαλλία   2.22 Stoiximan

Πρόκριση στα ημιτελικά: Βραζιλία  2.05 Stoiximan

Πρόκριση στα προημιτελικά: Πορτογαλία  2.25 Stoiximan

Να φτάσει στον τελικό: Γαλλία  4.00 Stoiximan

Νικητής Διοργάνωσης: Γαλλία  8.00 Stoiximan

Τετράδα Ημιτελικών: Γερμανία-Ισπανία-Βραζιλία-Γαλλία  20.00 Stoiximan

Καλύτερη Ευρωπαϊκή ομάδα: Γαλλία 4.30  Stoiximan