Νωρίς νωρίς θα ξεκινήσουν τα ντέρμπι στη νέα χρονιά της Premier League, καθώς σήμερα  ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για τη σεζόν 2018-2019 του αγγλικού πρωταθλήματος με τη σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 11 και 12 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι θα τεθούν αντιμέτωπες την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, στην έδρα της πρώτης.

Στις 29 ή 30 Σεπτεμβρίου η Τσέλσι θα φιλοξενήσει τη Λίβερπουλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και την επόμενη αγωνιστική (6 ή 7 Οκτωβρίου) η Λίβερπουλ κοντράρεται με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Άνφιλντ».

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 20 ή 21 Οκτωβρίου, ενώ στις 3 ή 4 Νοέμβριου η Άρσεναλ θα υποδεχθεί στο «Emirates» τη Λίβερπουλ.

Το πρώτο ντέρμπι του Μάντσεστερ ορίστηκε ί για τις 10 ή 11 Νοέμβριου στο «Etihad», ενώ την αμέσως επόμενη αγωνιστική στις 24 ή 25 Νοέμβρίου η Τότεναμ κοντράρεται με την Τσέλσι στο ντέρμπι του Λονδίνου.

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου μεταξύ της Άρσεναλ και της Τότεναμ θα διεξαχθεί 1 ή 2 Δεκέμβρίου στο «Emirates», ενώ την ίδια αγωνιστική θα γίνει και το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ μεταξύ της Λίβερπουλ και της Έβερτον στο «Άνφιλντ».

Το Σαββατοκύριακο 15-16 Δεκεμβρίου στο «Άνφιλντ» θα γίνει το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής της Premier League:

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι

Μπόρνμουθ – Κάρντιφ

Φούλαμ – Κρίσταλ Πάλας

Χάντερσφιλντ – Τσέλσι

Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ

Νιούκαστλ – Τότεναμ

Σαουθάμπτον – Μπέρνλι

Γουότφορντ – Μπράιτον

Γουλβς – Έβερτον