Παίκτης του Ατρόμητου θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Βραζιλιάνος μέσος, Μπρούνο. Η ομάδα του Περιστερίου, με ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως ανανεώθηκε ο δανεισμός του μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδα του Περιστερίου:

Με τα χρώματα της ομάδας μας θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο Μπρούνο Φελίπε, με το δανεισμό του να συνεχίζεται μέχρι το καλοκαίρι του 2019. 

Ο Βραζιλιάνος χαφ ζήτησε την παραμονή του στον Ατρόμητο από την Αυστριακή Lask Linz, στην οποία ανήκει, ομάδα που αγωνίζεται στο Europa League υπάρχοντας μάλιστα η δυνατότητα οψιόν αγοράς στο τέλος του δανεισμού. 

Ο Μπρούνο ήρθε στον Ατρόμητο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και κατέγραψε 11 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασιστ δείχνοντας σε κάθε αγωνιστική και καλύτερη προσαρμοστικότητα στην ομάδα κάνοντας τον Νταμίρ Κάναντι να τον υπολογίζει και για την επόμενη χρονιά. 

Με την οριστικοποίηση της συμφωνίας ο Μπρούνο δήλωσε: «Η επιθυμία μου ήταν να παραμείνω στον Ατρόμητο αφού συνάντησα μια πολύ οργανωμένη ομάδα που παρέχει όλες τις δυνατότητες στους ποδοσφαιριστές της. Θετικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε και το εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα της ομάδας αλλά και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου από τον προπονητή μας Νταμίρ Κάναντι. Τη νέα χρονιά θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη».