Γνωστή έγινε από την ΕΟΚ η προεπιλογή της Εθνικής μας ομάδας για το τρίτο «παράθυρο» της FIBA για τους αγώνες με Ισραήλ και την Εσθονία.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει αύριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το μεσημέρι της Τετάρτης (20/6) θα αρχίσει η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών εν όψει του τρίτου «παράθυρου» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, εκτός έδρας με Ισραήλ (28/6) και Εσθονία (2/7).

Οι 15 παίκτες που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία είναι οι Γιάννης Αθηναίου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Ντίνος Μήτογλου, Γιάννης Μπουρούσης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Χρήστος Σαλούστρος και Λίνος Χρυσικόπουλος.

Ήδη, ένα γκρουπ εξ αυτών, που είχε ολοκληρώσει νωρίτερα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, έχει αρχίσει από την Δευτέρα 18/6 προπονήσεις υπό την επίβλεψη του Θανάση Σκουρτόπουλου και των συνεργατών του στο ΟΑΚΑ.

Ενημερώνονται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, ότι την Παρασκευή (22/6) το απόγευμα και ώρα 17.00 θα υπάρξει διαθεσιμότητα της ομάδας προς τον Τύπο.