Ο Βασίλης Μπάρκας έδειξε πόσο πολύ επιθυμεί την είσοδο της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League, τονίζοντας σε συνέντευξη που παρέθεσε ότι είναι απολύτως εφικτή.

Αναλυτικά η συνέντευξη του γκολκίπερ των Πρωταθλητών :

Για το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η ΑΕΚ: «Όταν φοράς τη φανέλα της ΑΕΚ, δεν μπορείς παρά να έχεις μόνο το νταμπλ στο μυαλό σου. Και από εκεί και πέρα, το όνειρο του Champions League είναι κάτι που εξιτάρει όλους μας. Δεν έχω παίξει ποτέ σε αυτή τη διοργάνωση και περιμένω σαν τρελός τη στιγμή. Θα προχωράμε βήμα-βήμα, αλλά δεν θεωρώ ανεδαφικό ούτε ουτοπία το να μπούμε στους ομίλους. Δεν υστερούμε σε τίποτα από κανέναν και δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε. Τα ακόμη καλύτερα έρχονται».

Για το νέο συμβόλαιο: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω στην ΑΕΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και θα δώσω τα πάντα για να πάρουμε ακόμη περισσότερους τίτλους. Το βασικότερο είναι να είμαι υγιής και αν έχω ολοκληρωμένες σεζόν, μακριά από τραυματισμούς».

Για το αν υπήρξε πρόταση της Ουντινέζε: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτό, είναι θέμα που το χειρίζεται ο πρόεδρος. Δουλειά μου είναι να δουλεύω και να γίνομαι καλύτερος».

Για την Αγιά Σοφιά: «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Και ανυπομονούμε να μπούμε μέσα και να παίξουμε. Στο σπίτι μας