Είναι γεγονός!

Μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές όλων των εποχών πραγματοποιήθηκε, καθώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πλέον ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους. Ο 33χρονος σούπερ σταρ υπέγραψε για τα επόμενα 4 χρόνια (μέχρι το 2022) και θα αμείβεται με 30 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, σε αυτή τη νέα τεράστια πρόκληση της καριέρας του. Η “Μεγάλη Κυρία” συμφώνησε με τους πρωταθλητές Ευρώπης στα 105 εκατ. και έτσι ο CR7 μετακόμισε στο Τορίνο.

Σε 9 απίστευτα χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, πανηγύρισε αμέτρητους τίτλους και επιτυχίες και έγραψε ιστορία με τέσσερις κατακτήσεις Champions League και 451 γκολ. Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία της “Βασίλισσας” και προσέφερε ένα σωρό χαρές στον κόσμο των Μαδριλένων, όμως τώρα αλλάζει σελίδα.

Ο Πορτογάλος εδώ και καιρό ήταν γνωστό ότι ήθελε να φύγει, καθώς η σχέση του με τον Φλορεντίνο Πέρεθ είχε κλονιστεί, θεωρώντας ότι δεν τον σεβάστηκε μετά από όσα προσέφερε στο σύλλογο, μη μπορώντας να του δώσει το συμβόλαιο που επιθυμούσε.

Για να κλείσει η μυθική μεταγραφή, ο Αντρέα Ανιέλι (πρόεδρος της Γιουβέντους) ταξίδεψε προσωπικά στην Καλαμάτα, ώστε να κλείσει κάθε εκκρεμότητα για το συμβόλαιο του Ρονάλντο, ενώ ο ατζέντης του μιλούσε με τη Ρεάλ για να οριστικοποιηθεί το ποσό της μετακίνησής του.

H ανακοίνωση της Ρεάλ: