Το Μουντιάλ φτάνει στο τέλος του με ένα τελικό που λίγοι τον περίμεναν. Γαλλία εναντίον Κροατίας  και τα πάντα είναι ανοικτά…

Η ομάδα του Ντεσάμπ είναι το μεγάλο φαβορί, θεωρητικά, αλλά μπορείς να υποτιμήσεις την Κροατία, που πέρα από την ποιότητα της έχει βγάλει απαράμιλλη καρδιά και ψυχή;

Oι Γάλλοι έδειξαν κυνικοί στα κρίσιμα παιχνίδια τους,χωρίς μάλιστα να δεχτούν γκολ κόντρα σε Ουρουγουάη και Βέλγιο, καθώς ακόμα και στα αμυντικά κενά που παρουσιάστηκαν την κατάλληλη στιγμή ανέλαβε ο Γιορίς. Ο Γκριεζμάν το έχει να σκοράρει  σε κρίσιμα παιχνίδια, ενώ  εξαιρετικοί και ουσιαστικοί είναι οι στόπερ που σκοράρουν με κεφαλιές (Βαράν-Ουμτιτί).

Οι Κροάτες, από την άλλη, πήγαν τα παιχνίδια τους στα άκρα. Ήταν κακοί με τη Δανία, αλλά πέρασαν στα πέναλτι, ήταν ασταθείς με τη Ρωσία, καθάρισαν στη “Ρώσικη” ρουλέτα, ανέβασαν απόδοση στο β’ ημίχρονο με την Αγγλία και κατάφεραν να ισοφαρίσουν αρχικά και στην παράταση να περάσουν.

Αν παρατηρήσει κανείς τα παιχνίδια τους, παίζουν καλύτερα στο Β μέρος εκεί όπου έχουν πετύχει και τον μεγαλύτερο αριθμό των γκολ τους. Ο Στρίνιτς είναι αμφίβολος θέμα είχε και ο Πέρισιτς, στο 50-50 η συμμετοχή τους.. Αν δεν παίξουν η Κροατία θα έχει πρόβλημα..

Πάμε στις επιλογές 

-Γαλλία να σκοράρει πρώτη στο παιχνίδι

-Γκριεζμάν Anytime σκόρερ (3.50 stoiximan)

-Πρώτο γκολ στο παιχνίδι μετά το 28(2.00)

-Πέναλτι στο παιχνίδι

-Γκριζμάν Οver 1.5 προσπαθειες στην εστία (2.05)