O Κριστιάνο Ρονάλντο παρουσιάστηκε και επίσημα από τη Γιουβέντους και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι η απόφαση να πάει στη “Μεγάλη Κυρία” ήταν εύκολη.

«Έχω ήδη συναντήσει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και θα ξεκινήσω προπονήσεις στις 30 του μηνός. Θέλω να παίξω στην πρώτη αγωνιστική της Serie A. Η Γιουβέντους είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο. Ήταν μια μεγάλη απόφαση για μένα που έχω πάρει εδώ και καιρό. Μια απόφαση εύκολη με βάση το μέγεθος του συλλόγου και ένα πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα μου», ήταν τα πρώτα του λόγια.

“Νιώθω τέλεια. Για μένα είναι μία ακόμη πρόκληση. Το πρωτάθλημα είναι πολύ σκληρό, αλλά η Γιουβέντους είναι έτοιμη και εγώ θα είμαι έτοιμος. Η ηλικία μου δεν είναι σημαντική, νιώθω καλά. Έχω κίνητρο και είμαι ενθουσιασμένος. Ανυπομονώ να ξεκινήσω”.

Για την κόντρα με τον Μέσι: “Δεν βλέπω τους παίκτες ως μεγάλους αντιπάλους, δεν είμαι έτσι. Θέλουμε και οι δύο να κερδίζουμε όλα τα ματς, αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση. Να είμαστε οι καλύτεροι. Στο τέλος θα δούμε ποιος είναι ο καλύτερος”.

Για τη Χρυσή Μπάλα: «Το να κερδίζω τη Χρυσή Μπάλα δεν είναι κάτι που λογαριάζω. Θέλω πάντα να κερδίζω και να είμαι ο καλύτερος. Αν τα πράγματα είναι να πάνε καλά, ίσως έχω πιθανότητες να την κερδίσω, αλλά αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο θα χάσω τον ύπνο μου».