Ο Κριστιάνο Ρονάλντο,εδώ και λίγες ημέρες είναι κάτοικος Τορίνο και μόνο  αυτή η μεταγραφή  είναι απόλυτα ικανή να αλλάξει όλο το στάτους του Καμπιονάτο.

Ενα Πρωτάθλημα, ο λόγος για το Ιταλικό, που έχει χάσει μεγάλο κομμάτι της λάμψης του από ότι είχε τα προηγούμενα χρόνια και έψαχνε απεγνωσμένα ένα μεγάλο σταρ  να κινήσει το ενδιαφέρον Και ουσιαστικά δύο μπορούσαν να το κάνουν αυτό. Ο ένας είναι ο Ρονάλντο και ο άλλος ο Μέσι.

Αξαφνα, το Καμπιονάτο πήρε εν ριπή οφθαλμού όλα τα φώτα πάνω του. Κάθε κίνηση του Ρονάλντο, κάθε στιγμή του καταγεγραμμένη σε βίντεο η φωτό ήταν είδηση. Και πέρα από το Πρωτάθλημα, η Γιουβέντους, πια, έχει τον δικό της μεγάλο σταρ. Με στόχο όχι μό το Πρωτάθλημα η το Κόπα Ιτάλια, αλλά πλέον το Τσάμπιονς Λιγκ.  Και ο Ρονάλντο μπορεί να είναι x Factor για αυτό..

Και κάπου εδώ έρχεται να αποδειχτεί αυτό που φωνάζω και από τις εκπομπές αλλά το έχω πει και από εδώ.  Παικταράδες Ρονάλντο και Μέσι ,αλλά τους χωρίζει ένα μεγάλο πράγμα.. Και αυτό είναι το αρχηγιλικι και ο εγωισμός. Ο Ρονάλντο τα πήρε όλα με τη Μάντσεστερ και τη Ρεάλ , έγινε ο σταρ τους και τις  βοήθησε να συνεχίσουν την τεράστια αυτοκρατορία τους, και πλέον στα 33 του δεν φοβάται την πρόκληση να το κάνει αυτό και στη “Μεγάλη Κυρία”. Αν τα καταφέρει  θα είναι πρώτος μάγκας.

Από την άλλη, ο Μέσι, που ουδείς αρνείται ότι είναι παίκταρος, έχει μείνει στα καθημάς. Φοβάται τις προκλήσεις και φοβάται να είναι ο Leader εντός και εκτός. Τώρα όμως που αργά αλλά σταδιακά από την Μπαρτσελόνα έχουν φύγει παίκτες στηρίγματα όπως οι Τσάβι και Ινιέστα, τώρα πια ο Μέσι θα έχει ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη και σε αυτό ρόλο θα παίξει και ο Βαλβέρδε..