Η γνωστή Ελληνική …χαζομάρα χτύπησε και πάλι την πόρτα μας λίγο μετά την κλήρωση των Ελληνικών ομάδων για Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα.

Δεν θα κάτσω να αναλύσω μία -μία τις ομάδες, αλλά θα γράψω κάτι πάρα πολύ απλό. Οποιος είναι σοβαρός,αγωνιστικά, και συνάμα τυχερός θα έχει ελπίδες πολλές για να περάσει. Και λέω τυχερός γιατί ο συγκεκριμένος παράγοντας ελλοχεύει σε αγωνιστικές δραστηριότητες. 

Πολλές φορές στην Ελλάδα τα παίρνουμε όλα εύκολα. Αν πάμε στην περίπτωση του ΠΑΟΚ που παίζει με τη Βασιλεία, επειδή οι Ελβετοί είναι χάλια, υπάρχει μία φοβερή αισιοδοξία ότι ο “Δικέφαλος” του Βορρά θα περάσει. Πως θα γίνει αυτό όμως; Με τα λόγια;Ο ΠΑΟΚ οφείλει να είναι σοβαρός, οι παίκτες και ο προπονητής να κλείσουν τα αυτιά τους και μέσα στο γήπεδο να αποδειχτεί η ανωτερότητα του. 

Πάμε και στον Ολυμπιακό. Η Λουκέρνη δεν είναι καμιά υπέρομάδα. Αλλά αλοίμονο σε όποιον την υποτιμήσει. Αν οι παίκτες του Μαρτίνς μπουν με τη  “μύτη” ψηλά  και τη λογική “ποιά Λουκέρνη”;τότε Αντίο Ζωή ..Με Γιώργο Φούντα και Μάρθα Βούρτση. Και εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι. Ο σοβαρός Ολυμπιακός ακόμα και χωρίς προσθήκη μεταγραφική μπορεί να κάνει και δύο νίκες..Ο Ολυμπιακός της..Ανόρθωσης και της Αρούκα ,στη ρεβάνς του  Καραϊσκάκη, αλλά και του φιλικού με τη Γκένκ θα έχει θέματα..