Μία εβδομάδα απομένει για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λουκέρνη και η πρόβα -τζενεράλε απέναντι στη Λεγκανιές  ήταν ικανή για να βγάλει κάποια συμπεράσματα. 

Είναι δεδομένο πως τα πόδια είναι “βαριά” από την προετοιμασία, η οποία έγινε σε Αυστρία και Βέλγιο, και πλέον η ομάδα καλείται να είναι “φρέσκια”. Οπως επίσης είναι δεδομένο ότι  στο ματς με τους Ισπανούς η ομάδα ήταν πιο βελτιωμένη  σε σχέση με άλλα παιχνίδια στο κομμάτι της άμυνας.

Η δημιουργία  φάσεων είναι στιγμές που προβληματίζει .Ο Φορτούνης θέλει να πάρει την ομάδα στις πλάτες του , ο Καμαρά  θέλει δουλειά, ο Μπουχαλάκης μοιάζει αγχωμένος. Οφείλει και ο ίδιος να χαλαρώσει και να παίξει τη μπάλα που ξέρει γιατί είναι καλός παίκτης. Απλά, έχει άγχος και βγαίνει.  Ο Ομάρ δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση, ο Τσιμίκας  είχε καλές και κακές στιγμές, ο Βούκοβιτς είναι μία σταθερή αξία , ο Μιράντα,στα μάτια μου, είναι ένα απλό ερωτηματικό. Ο Λάζαρος είναι σε καλή κατάσταση αλλά θα γίνει καλύτερος, ο Ποντένσε έχει όρεξη αλλά δεν του βγαίνει, ο Γκερέρο είναι μαχητής ,απλά περιμένει την καλή πάσα. Για τον Γιαννιώτη, όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται και καλύτερος.. Εμπιστοσύνη θέλει και επειδή ακούω και διαβάζω για  ξένο τερματοφύλακα τότε καλυτερα να μην έφευγε ο Προτό.

Και βέβαια το ερωτηματικό είναι τι θα γίνει με Ομάρ,Χατζισαφί και Καρίμ. Θα μείνουν ή θα φύγουν. Θαρρώ ότι δύσκολα θα φύγει κάποιος από τους τρεις τώρα  και για τον τελευταίο υπήρξε διάψευση για συζητήσεις με Μπεσίκτας.

Αυτό που χρειάζεται, είναι ηρεμία από  όλους.  Τα ματς με την Λουκέρνη και η πρόκριση είναι στόχος και το ζητούμενο, ενώ είναι σίγουρο πως θα γίνουν και άλλες μεταγραφές τις οποίες η διοίκηση δουλεύει, όπως και  βέβαια και τις όποιες αποχωρήσεις.