Με τρία ματς ολοκληρώνεται η πρώτην παρτίδα του 3ου Προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να παλεύουν για θετικά αποτελέσματα.

Στη Σκωτία η Σέλτικ υποδέχεται την ΑΕΚ.  Οι Σκωτσέζοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση,έχουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους ,αλλά όχι και τους Ντεμπελέ,Μόργκαν και Μπογιατά, όπου ούτως ή άλλως είναι εκτός από την αρχή. Δυνατή ομάδα με πολύ τρέξιμο και επιθετικότητα που δεν θυμίζει καθαρή σκωτσέζικη ομάδα, με τον Μπρένταν Ρότζερς να της έχει περάσει ενα πιο εξευρωπαικό στιλ. .

Από την άλλη, η ΑΕΚ δεν έχει τον Πέτρο Μάνταλο αλλά και τον Τσιγκρίνσκι, με τη λογική να αναφέρει ότι θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο, να χτυπήσει σε αντεπιθέσεις  και να μη δώσει δικαιώματα σε μία ομάδα που εντός παίζει γρήγορα.  Θεωρώ ότι η Σέλτικ είναι το φαβορί και θα κερδίσει και σε μία fair απόδοση στην Stiximan.

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη  Σπαρτάκ Μόσχας. Ο “Δικέφαλος”  ήταν καλύτερος στο εκτός έδρας ματς με τη Βασιλεία, παρά στο εντός. Πρόβλημα η απουσία του Βιειρίνια, όπως και του Μπίσεσβαρ, παίζει κανονικά ο Κάνιας στη μεσαία γραμμή, 4-2-3-1 το αγαπημένο σύστημα του Λουτσέσκου.

Οι Ρώσοι, είναι μία ομάδα με τρομερά  αθλητικά προσόντα, αλλά όχι καλό τρανζίσιον. Εχουν αργές επιστροφές, αλλά και ένα Βραζιλιανο αμυντικό χαφ, τον Φερνάντο που είναι κομπιούτερ πραγματικό.  Εξαιρετικός και ο Πρόμες που ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να του δώσει χώρο, θέλει προσοχή ο Ζε Λουίς που είναι ο  προωθημένος της ομάδας.

Αρκετός κόσμος παιζει τον ΠΑΟΚ λόγω μομέντουμ προσωπικά θα βάλω λίγα χρήματα στο γκολ γκολ(2.00 στη stiximan) και 2-3 τέρματα στο 1.97.

Στό Ζάλτσμπουργκ -Σκεντίγια δεν χρειάζεται να πω πολλά . Κάτι λιγότερο από Over 3.5 (2.17 στη Stiximan) θα είναι έκπληξη για μένα.