Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων και πιο συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Τούμπα την Σπαρτάκ Μόσχας και η πρωταθλήτρια ΑΕΚ θα αναμετρηθεί με την Σέλτικ στη Σκωτία. Εμείς, θα ασχοληθούμε με το ματς του κυπελλούχου Ελλάδος.

ΠΑΟΚ-Σπαρτάκ Μόσχας

Με το απίστευτο 3-0 επί της Βασιλείας στην Ελβετία και συνολικό σκορ 5-1, ο δικέφαλος του Βορρά πέρασε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα θα υποδεχτεί την Σπαρτάκ Μόσχας στην κατάμεστη Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ χτυπώντας κυρίως στις αντεπιθέσεις κατάφερε και πήρε τεράστιο διπλό, το οποίο μαζί με το εισιτήριο της πρόκρισης έφερε πολλά χαμόγελα στην Θεσσαλονίκη και σίγουρα μεγάλες φιλοδοξίες για την συνέχεια.

Στην αποστολή και στην διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου τέθηκε το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Τσούμπα Ακπόμ. Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Ρουμάνος τεχνικός να ξεκινήσει με τους ίδιους έντεκα που άρχισε στην Ελβετία.

Στο άλλο στρατόπεδο, οι Ρώσοι πάτησαν Ελλάδα, έχοντας τρεις απουσίες, οι οποίες είναι ο στόπερ Γκιόργκι Τζίκια, ο μεσοεπιθετικός Λορένσο Μελγκαρέχο και ο εξτρέμ Αλεξάντρ Σαμέντοφ.

Θεωρούμε ότι ο ΠΑΟΚ εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει στο πρώτο ματς της Σπαρτάκ Μόσχας και θα ποντάρουμε στον άσσο του 2.26. Οι Θεσσαλονικείς μας δικαίωσαν και μας έστειλαν ταμείο και με τον άσσο απέναντι στην Βασιλεία στο ματς της Τούμπας, αλλά και με το Χ2 που είχε δοθεί για το εκτός έδρας παιχνίδι. Άρα, θα τον εμπιστευτούμε και για τρίτη φορά, ελπίζοντας να μας δικαιώσει ξανά σε μία πάρα πολύ δυνατή απόδοση.

Μονό

ΠΑΟΚ-Σπαρτάκ Μόσχας  1  2.26  Stoiximan