Mετά τη “λευκή” ισοπαλία με τους Αγίους Αναργύρους στο πρώτο φιλικό της σεζόν, το Κερατσίνι έκανε γνωστή την έναρξη της συνεργασίας του, με τον αμυντικό μέσο Βασίλη Πογκοσιάν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΑΠΟ Κερατσίνι ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Πογκοσιάν.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ,που γεννήθηκε στις 4-5-1998 ,αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και συγκεκριμένα ως αμυντικό χαφ και ο τελευταίος σύλλογος που αγωνίστηκε ήταν ο Ιωνικός.  Ξεκίνησε την καριέρα του από  τον Αετό Κορυδαλλού, εν συνεχεία μετακόμισε στην ΑΕΚ  ,αγωνιζόμενος στην Κ20, για να μετακομίσει στους Νικαιώτες.

Οι πρώτες του δηλώσεις:

“Ευχαριστώ τη διοίκηση και ιδιαίτερα τον κο Γιάννη Τσιριγωτη που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή μου στη νέα μου ομάδα , όπως και και τον κο Αρναούτη για την επιλογή τους και ελπίζω να τους δικαιώσω με την παρουσία μου. Ερχομαι σε μία ομάδα η οποία πέρυσι έκανε μία πολύ καλή πορεία και εγώ από τη δική μου πλευρά θα δώσω το 100% για να μπορέσει το Κερατσίνι να πετύχει τους στόχους του”. 

Παράλληλα, στο επίσημο σάιτ της ομάδας υπάρχουν δηλώσεις των Κυριαζόπουλου,Μύρκου και Λουσιέν  οι οποίοι μιλάνε για την προετοιμασία και τα συμπεράσματα τους από το πρώτο φιλικό στο ανανεωμένο “Ροσονέρι tv”.