Αυτές τις μέρες νιώθω πολύ σοφός. Ο Γκιγέρμε, έλεγαν, δεν θα έρθει στον Ολυμπιακό,ο Μαρινάκης έχει παρατήσει την ομάδα,ο Τοροσίδης ήρθε για τα ένσημα, ο Γκερέρο είναι χασογκόλης, ο Βέρνμπλουμ στα 33 του είναι καλύτερος από τον Γκιγέρμε και το Νάτχο,ο Λάζαρος είναι 32 και …τελειωμένος.  Η  Γη όλο γυρίζει ,ζαλίστηκε όλη η πλάση.

Τίποτα από όλα αυτά βέβαια δεν ισχύει. Ο Γκιγέρμε, που δεν θα ερχόταν, ήρθε και θα κάνει σούπερ δίδυμο με το Νάτχο στη μεσαία γραμμή , ο Τοροσίδης επέστρεψε γιατί γούσταρε, ο Γκερέρο ΔΕΝ είναι χασογκόλης, ο Λάζαρος δεν είναι τελειωμένος και σίγουρα μόνος του ο Πόντους ,τα κάνω όλα μόνος μου, Βέρνμπλουμ δεν είναι μόνος του καλύτερος από Νάτχο και Γκιγέρμε. Παράλληλα, με αυτά που έρχονται στα μεταγραφικά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης σίγουρα δεν έχει εγκαταλείψει την ομάδα.

Πάμε στα αγωνιστικά. Ο Ολυμπιακός απέκλεισε τη Λουκέρνη με δύο νίκες,εύκολες, και πάει στα πλέι οφ αλλά αν δεν ήταν σοβαρός και έτοιμος όπως είχαν προαναγγείλει οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος  θα είχαμε άγχη και γκρίνια. Αυτή η Ελληνική λογική “Ποιά Λουκέρνη” με κάνει και γελάω. Αν δεν δεν είσαι σοβαρός δεν κάνεις τίποτα. Αν δεν έχεις προγραμματισμό στο αγωνιστικό κομμάτι ,δεν κάνεις τίποτα. Μήπως να σας θυμίσω την Αρούκα που πήγε να μας κάνει καρδιακούς ,πριν δύο χρόνια;Και για να λέμε και την αλήθεια ,απλά και ωραία, οι Ελληνικές ομάδες που προχώρησαν στην Ευρώπη πέρασαν γιατί ήταν σοβαρές. 

Στα πλέι οφ, αλλά και σε όλη τη σεζόν, έτσι πρέπει να είναι  ο Ολυμπιακός. Μετρημένος,σοβαρός με προσήλωση στον στόχο.  Και τρώγοντας έρχεται η όρεξη και ανεβαίνει η πεποίθηση και η δυναμική. Και όπως είχα γράψει παλαιότερα, είναι ευλογία για τον Ολυμπιακό να έχει παίκτες που γουστάρουν να παίξουν για τη φανέλα. Ποίοι είναι αυτοί δεν χρειάζεται να σας το πω.Μάτια έχετε και βλέπετε..Κάποιοι ενοχλούνται βέβαια, αλλά θα τους περάσει…