Οι ώρες περνάνε αργά και κάνουν την αναμονή να φαίνεται όχι απλά μεγάλη, αλλά τεράστια. Ολυμπιακός-Μπέρνλι σε λίγες ώρες  στο Καραϊσκάκη με τον κόσμο της ομάδας να ονειρεύεται πρόκριση στους ομίλους  και επιστροφή στην κορυφή. 

Οι δύο πειστικές εμφανίσεις με τη Λουκέρνη, έφεραν ενθουσιασμό, αλλά ουδείς επιτρέπεται να  μείνει εκεί. Θα πρέπει να “χτίσει” σε αυτή, κάτι που ξέρει πάρα πολύ καλά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Στο ξεκίνημα άλλωστε της χρονιάς αλλά και στο τέλος της προηγούμενης η λέξη “επανεκκίνηση” ακουγόταν όλο και περισσότερο. Και αυτό γιατί ο Ολυμπιακός είναι μία νέα ομάδα, με ένα κανονικό προπονητή και με μία πολύ διαφορετική λογική από την περσινή.

Για να θρέψει λοιπόν η ομάδα ψυχολογία, θα πρέπει να κάνει επιτυχίες για να φτάσει το Μάη να κάνει αυτό που ξέρει καλά. Φιέστα τίτλου στο Καραϊσκάκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός οφείλει να μπει σοβαρός-μετρημένος και με καθαρό μυαλό για να κάνει την πρώτη δουλειά. Έπειτα στην Αγγλία να ολοκληρώσει τη μπουγάδα με επιτυχία. Ο Μαρτίνς το ξεκαθάρισε και πάλι. Θέλει κάτω τη μπάλα, με αυτοματισμούς στο παιχνίδι, τα λιγότερα δυνατά λάθη, πίεση και αν γίνεται, γκολ στα πρώτα λεπτά. Και βέβαια να μη σκοράρει η Μπέρνλι, η οποία στόχο θα έχει να “κοιμίσει” τους “Ερυθρόλευκους”.

Τεράστιο όμως ρόλο θα παίξει και ο κόσμος….

Η δυναμική του είναι τεράστια, οι Άγγλοι το ξέρουν και το φοβούνται το εν λόγω γεγονός. Γιατί μπορεί να προέρχονται από την Πρέμιερ, αλλά είναι άπειροι σε τέτοιες  έδρας και ίσως αυτό παίξει το ρόλο του. Σημαντικό επίσης γεγονός που το θέλουν και οι φίλοι της ομάδας είναι ΟΛΟΙ να φορούν την “Ερυθρόλευκη” φανέλα. Κάτι που αν επιτευχθεί θα είναι τεράστια  επιτυχία .

https://www.facebook.com/SporSkorRekor/videos/227315037959823/