Ο Ευθύμης Κουλούρης ήρθε στον Ατρόμητο για να πρωταγωνιστήσει και στο πρώτο του ματς έλαμψε, καθώς με δύο δικά του τέρματα έδωσε τη νίκη στην ομάδα του στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό (1-2).

Το ματς:

Γεμάτο θέαμα το πρώτο ημίχρονο, το οποίο είχε ένα σωρό ευκαιρίες και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες 1-1 στα αποδυτήρια.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και έβαλαν μπελάδες στην ομάδα του Κάναντι, εκδηλώνοντας τις επιθετικές τους προσπάθειες κυρίως από τη δεξιά τους πτέρυγα με δράστη τον Μανά, ο οποίος στο 7′ νικήθηκε από τον Μέγιερι.

Ο Ατρόμητος σταδιακά ανέβασε την απόδοσή του και στο 22′ παραλίγο να ανοίξει το σκορ, με τον Μανούσο να ξεφεύγει υπέροχα στην πλάτη της άμυνας και να σουτάρει, αλλά ο Κυριακίδης απέκρουσε με τα πόδια εντυπωσιακά.

Στο 32′ χάθηκε ανεπανάληπτη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Ο Γιαννούλης γύρισε για τον Σάκιτς και εκείνος φάτσα με το τέρμα και τον Κυριακίδη εξουδετερωμένο αστόχησε. Ωστόσο, το γκολ μύριζε και εν τέλει ήρθε για τους Περιστεριώτες. Ο Ούμπιντες εκτέλεσε το φάουλ, ο Κουλούρης πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να κοντράρει στον Έρικσον και να καταλήγει στα δίχτυα.

Ο Παναιτωλικός κόντρα στη ροή του αγώνα κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Μανά ξέφυγε στην πλάτη της άμυνας στο 41′, ο Ρισβάνης τον ανέτρεψε και ο Μάζουρεκ από την άσπρη βούλα έφερε το ματς στα ίσα.

Με ευκαιρία για τον Ατρόμητο ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, με τον Βασιλακάκη με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα άουτ. O Παναιτωλικός ανέβασε την απόδοσή του, αλλά δεν δημιουργούσε καθαρές ευκαιρίες, σε αντίθεση με τον Ατρόμητο, ο οποίος απείλησε με τον Χατζηισαΐα στο 64′, μετά από κόρνερ του Γιαννούλη, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Μανούσος έκανε ένα μακρινό δυνατό αλλά άστοχο σουτ.

Όσο περνούσε η ώρα, το ματς έγερνε ήταν υπέρ των φιλοξενούμενων. Ο λόγος; Η ομάδα του Κάναντι έμοιαζε να είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση, κόντρα σε έναν κουρασμένο Παναιτωλικό.

Το Αστέρι πίεζε και τελικά δικαιώθηκε, παίρνοντας αυτό που άξιζε βάση της εμφάνισης του. Ο Ευθύμης Κουλούρης ήταν ο πρωταγωνιστής, καθώς μετά από σέντρα του Γιαννούλη σκόραρε με κεφαλιά για το 1-2. Ο Ατρόμητος διαχειρίστηκε σωστά το ματς, κράτησε το υπέρ του σκορ και ξεκίνησε ιδανικά, με τρίποντο, τις υποχρεώσεις του στη Super League.