Στενεύουν δραματικά πλέον τα χρονικά περιθώρια για τον Πανιώνιο, αφού ο νέος επενδυτής της ομάδας, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, αποφάσισε να αποχωρήσει από την ΚΑΕ.

Πριν από λίγες ημέρες οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν πως το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών που είχε ο Σταύρος Αλευρογιάννης, μεταβιβάζεται σε επενδυτικό σχήμα, του οποίου εκπρόσωπος ήταν ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος.

Η πρώτη άμεση αλλαγή που ήρθε αφορούσε τον προπονητή, καθώς αποχώρησε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος από την ομάδα.

Τη δεδομένη στιγμή ο Χριστοδουλόπουλος είχε επαφές με τους Τακιανό – Χουγκάζ να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία (αρνήθηκαν και οι δύο), ενώ είχε γίνει κρούση και στον Στέργιο Κουφό.

Επίσης, οι «κυανέρυθροι» ψάχνονταν εκ νέου για παίκτες, με τις λύσεις – ειδικά στην ελληνική αγορά – να είναι απειροελάχιστες.

Χθες (31/08) το βράδυ «έσκασε» και νέα… βόμβα στο σύλλογο!

Ο Χριστοδουλόπουλος αποφάσισε να αποχωρήσει από την «κυανέρυθρη» ΚΑΕ, νιώθωντας πως δεν έχει την στήριξη που θα ήθελε από τους Πανιώνιους.

Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά πως «το ελληνικό μπάσκετ μου πάει κόντρα».

Ο απερχόμενος μεγαλομέτοχος, Σταύρος Αλευρογιάννης – ο οποίος έχει τονίσει πως θα βοηθούσε με τον τρόπο του την ομάδα – έγινε έξαλλος, νιώθωντας εξαπατημένος από την στάση του νέου επενδυτή, αφού είχε μια ομάδα σχεδόν έτοιμη και η οποία διαλύθηκε.

Ο χρόνος τελειώνει και πλέον, αν δεν βρεθεί μια καλή επενδυτική λύση έστω και την τελευταία στιγμή, για να σωθεί ό,τι σώζεται, η ομάδα της Νέας Σμύρνης ενδέχεται ακόμα και να βρεθεί εκτός Basket League.

Από την άλλη, εάν οι μετοχές περάσουν στον Ερασιτέχνη – που αυτό αναμένεται να γίνει – οι Πανιώνιοι θα τρέξουν την όλη προσπάθεια, αλλά με ένα ρόστερ που, όπως γίνεται κατανοητό, μόνο ανταγωνιστικό δεν θα είναι.

Ακόμη, γίνεται μια προσπάθεια να μεταπειστεί η οικογένεια Αλευρογιάννη και να επιστρέψει στην διοίκηση, ή έστω να βοηθήσει μέχρι τα Χριστούγεννα, καθώς οικονομική ρευστότητα στην ομάδα δεν υπάρχει.

Σήμερα το απόγευμα (01/09, 17:00) είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση της ΚΑΕ, όπου θα συζητηθούν όλα τα «καυτά» θέματα και το μέλλον της ομάδας.