Δεύτερο και τελευταίο φιλικό της Ελλάδος πριν τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αυτό που διεξάγεται σήμερα με την Γαλλία. Χθες δεν έχετε παράπονο, πρώτο κείμενο για τη νέα σεζόν και σας πήγαμε ταμείο κατευθείαν.

Οι “τρικολόρ” μπορεί να έχουν πολλές απουσίες, όμως παραμένουν ένα σύνολο με πλούσια αθλητικά προσόντα, κάτι που αποτελεί την κινητήριο δύναμή τους.

Η Ελλάδα τώρα έδειξε χθες πως θέλει χρόνο για να δέσει. Πολλοί παίκτες σαν τον Σλούκα για παράδειγμα, δεν έχουν ξεκινήσει καν προετοιμασία με τις ομάδες τους και δεν έχουν ρυθμό. Οι Έλληνες διεθνείς έχουν όρεξη, βγάζουν ενέργεια, αλλά αυτόν τον καιρό δεν έχουν πόδια για να είναι αρεστοί αμυντικά. Σίγουρα θα έχουν αρκετά προβλήματα με τους τρικολόρ, που φημίζονται για το τρανζίσιον παιχνίδι τους.

Στα φιλικά παιχνίδια φρόνιμο είναι να μην ποντάρουμε σε νικητές, αφού οι προπονητές δεν έχουν σαν πρωταρχικό στόχο τη νίκη. Μ’αυτό το σκεπτικό θα στοιχηματίσουμε υπέρ του Over 152 πόντων, που προσφέρεται 2,07 στη Novibet και πιστεύουμε να μας πάει ταμείο.