Φτωχό το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του στοιχήματος, άρα θα σήμερα τη μερίδα του λέοντος έχει το μπάσκετ και τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σαφώς και το ενδιαφέρον εστιάζεται στην πολύ σημαντική μάχη ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Σερβία, που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια στο θεσμό.

Η Ελλάδα είναι φαβορί κατά τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, αφού είναι πρώτη στον όμιλο, έχοντας το απόλυτο έξι στα έξι. Οι φιλοξενούμενοι έχουν δύο νίκες λιγότερες, άρα όπως καταλαβαίνετε, το κίνητρο τους για το διπλό είναι πολύ μεγάλο. Οι “όρλοβι” μπορεί να μην έχουν μαζί τους Μίλος Τεόντοσιτς, Νίκολα Γιόκιτς και Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, όμως κάθε άλλο παρά αδύναμοι είναι. Με παίκτες όπως οι Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Νεμάνια Νέντοβιτς, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Νίκολα Κάλινιτς, κανείς δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος από την εθνική μας ομάδα. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έχει δώσει μεγάλη βάση στην άμυνα, αφού γνωρίζει πως αν το σκορ πάει πολύ ψηλά, ίσως να μην μπορέσει ν’ακολουθήσει.

Πάμε τώρα και στ’αμιγώς στοιχηματικό του πράγματος. Ο νικητής περιμένουμε να κριθεί στις λεπτομέρειες και στο τελευταίο δεκάλεπτο κι εμείς προφανώς και θέλουμε να ρισκάρουμε. Θα πάμε με τον άσο και την εθνική μας, η οποία πρέπει να επιτέλους να κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι. Το χάντικαπ είναι στους 2,5 πόντους και θα το αγοράσουμε στην τιμή του 1,97 στην stoiximan. Σαα δεύτερο σημείο, μπορούμε να επιλέξουμε και το Under 154,5, ευελπιστώντας η Ελλάδα να ρίξει το τέμπο του ματς και να δώσει ένα χεράκι ξύλο στους Σέρβους.

Πάμε μια βόλτα και στο Ταλίν, όπου η Εσθονία θα προσπαθήσει να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης τριάδας του ομίλου. Αντίθετα τα “πάντσερ” με νίκη, καθαρίζουν ουσιαστικά την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Γερμανία είναι απείρως καλύτερη ομάδα από την Εσθονία και θα το αποδείξει εντός παρκέ. Το χάντικαπ των 20 πόντων είναι αρκετά υψηλό και λέμε να μην το ποντάρουμε. Αντίθετα ελκυστικό σημείο φαίνεται το διπλό και Over 147,5, που προσφέρεται 1,88 στη stoiximan και θα το ποντάρουμε, χωρίς δεύτερη σκέψη.