Μιλώντας στον Fair Play 96,1, ο νομικός σύμβουλος του Ηρακλή, Σάκης Ελευθεριάδης, αναφέρθηκε στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Γηραιού από τον Τομ Παπαδόπουλο.

«Δεν είναι απαραίτητο να γίνει σήμερα η Γ.Σ. των μετόχων. Νομίζω ότι ο μεγαλομέτοχος είναι ο Τομ Παπαδόπουλος. Από τη στιγμή που στον Ερασιτέχνη υπάρχει μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα ο κ. Παπαδόπουλος θα πάρει το σύνολο των μετοχών, πλην ορισμένων που έχουν αποκτηθεί από μικρομετόχους».

Για το λόγο για τον οποίο δεν πήρε αδειοδότηση ο Καρίμ Σορούρ: «Δεν έχω κάποια άλλη επικοινωνία ή κάποια άλλη εικόνα. Το θέμα είναι ότι ο κ. Σορούρ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον σκόπελο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τη μέχρι στιγμής πορεία της διαδικασίας: «Το ευχάριστο είναι ότι ξεπέρασε τον σκόπελο ο κ. Παπαδόπουλος και η ομάδα βρίσκεται στη θέση να έχει επενδυτή. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη διαδικασία, καθώς γνωρίζετε ότι υπήρχαν πάρα πολλά προβλήματα. Σήμερα είναι μία ημέρα χαράς για τον Ηρακλή καθώς βρέθηκε επενδυτής κι ελπίζουμε ότι του χρόνου η ομάδα θα έχει επιστρέψει στη φυσική της θέση, στη Superleague».

Για την επόμενη μέρα: «Τα μέλη του ιδρυτικού σωματείου κατέβαλαν μία τιτάνια προσπάθεια από πέρσι για να φέρουν την ομάδα εδώ που την έφεραν. Θα πρέπει ο κ. Παπαδόπουλος να έχει μία αρμονική συνεργασία μαζί τους, προκειμένου να τρέξουν όλες οι υπόλοιπες διαδικασίες. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να συστήσουμε την ΠΑΕ και πλέον όλα είναι θέμα επενδυτή».