Απόψε διεξάγονται πάλι αγώνες για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου κινδυνεύουν να μείνουν εκτός.

Κροατία-Λιθουανία:

Μία από αυτές είναι η Κροατία, η οποία με ρεκόρ 3-3 δεν αισθάνεται πολύ άνετα, καθώς ισοβαθμεί μ’ άλλες τρεις χώρες. Η αναμέτρηση με την Λιθουανία είναι πολύ σημαντική για την “χρβάτσκα” κι αν δεν κερδίσει τότε θα μπλέξει σε μεγάλες περιπέτειες. Οι φιλοξενούμενοι δεν καίγονται τόσο για τη νίκη, αφού ε το 6-0 της πρώτης φάσης έχουν το περιθώριο για γκέλα.

Θεωρούμε πως το κίνητρο θα παίξει σημαίνοντα ρόλο και γι’ αυτό θα πάμε με τον άσο, που προσφέρεται 1,83 στην stoiximan, καθώς δεν μας φοβίζει το χάντικαπ των 7,5 πόντων.

Ουκρανία-Ισπανία:

Η ίδια περίπου κατάσταση επικρατεί και στον αγώνα Ουκρανία-Ισπανία. Οι Ίβηρες δεν θα έχουν τους ΝΒΑερς μαζί τους, όμως τ 6-0 τους δίνει ασφάλεια και σιγουριά. Αντίθετα το 3-3 των Ουκρανών τους κρατάει σ’ αναμμένα κάρβουνα, αφού θέλουν πάση θυσία το ροζ φύλο αγώνα. Ο Σκαριόλο ξέρει να παίρνει το καλύτερο από τους παίκτες του και πιστεύουμε αυτό θα κάνει και σήμερα.

Το χάντικαπ των 5,5 πόντων είναι διαβασμένο και θα το αγοράσουμε στην τιμή 1,87 της Stoiximan.gr. Σαν εναλλακτικό σενάριο και το Over 153,5 μπορεί να μας στείλει ταμείο.