Πολύ καλά έκλεισε και η Κυριακή, αφού πέρασε το 2 DNB του Παναθηναϊκού σε απόδοση 1.90, αλλά και το 1+Under 3.5 του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης στο 2.00.

Σήμερα, θα ασχοληθούμε με τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ίντερ-Τότεναμ

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από άσχημες εμφανίσεις, οι οποίες συνδυάστηκαν με ήττα στα πρωταθλήματά τους και πλέον στην 1η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ ψάχνουν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, το οποίο θα τους βάλει γερά στο παιχνίδι για την κατάληψη της δεύτερης προνομιούχου θέσης, γιατί θεωρητικά την πρώτη θέση θα την πάρει η Μπαρτσελόνα.

 Η Ίντερ έφαγε δυνατό χαστούκι στο εντός έδρας ματς με την Πάρμα, αφού με γκολ που δέχτηκε στο 79ο λεπτό ηττήθηκε και έμεινε στους 4 βαθμούς, μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές.

Από την αντίπερα όχθη, η Τότεναμ του Ποκετίνο γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα από την Λίβερπουλ αυτή την φορά και είδε την ομάδα του Κλοπ, αλλά και την Τσέλσι να ξεφεύγουν ήδη με διαφορά έξι βαθμών.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το κλίμα στο στρατόπεδο και των δύο ομάδων δεν είναι και το καλύτερο και η νίκη στο σημερινό παιχνίδι θα ήταν πολύ σημαντική.

Το παιχνίδι είναι καθαρή τριπλή και εμείς θα ποντάρουμε στο  Over 2.5 του 1.93, περιμένοντας ένα ανοιχτό παιχνίδι.

Από τα άλλα ματς της ημέρας, μας αρέσει το διπλό της Ατλέτικο Μαδρίτης στην έδρα της Μονακό σε απόδοση 1.85, αλλά και εκείνο της Ντόρτμουντ στο Βέλγιο.

Μονό

Ίντερ-Τότεναμ  Over 2.5  1.93   Stoiximan

Μονακό-Ατλέτικο Μ.   2   1.85     Stoiximan

Κλαμπ Μπριζ-Ντόρτμουντ  2  1.95  Stoiximan