Ταμείο και πάλι πήγαμε, αφού πέρασε το 1+Under 4.5 της Ρεάλ Μαδρίτης σε απόδοση 2.10, αλλά και το διπλό της Γιούβε σε απόδοση 1.95.

 Σήμερα, συνεχίζουμε με Γιουρόπα Λιγκ και τον αγώνα του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Μπέτις.

Ολυμπιακός-Μπέτις

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 2-1 και του Αστέρα Τρίπολης, με γκολ του Νάτχο στις καθυστερήσεις του αγώνα και έτσι έκαναν το 3 στα 3.

Οι Αρκάδες τους δυσκόλεψαν ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και φάνηκε ξεκάθαρα ότι το μυαλό των παικτών του Μάρτινς ήταν στο ματς με την Μπέτις. 

Λογικά, ο προπονητής του Ολυμπιακού στο κέντρο θα βάλει τους Καμαρά και Γκιγιέρμε, μπροστά τους τον Κώστα Φορτούνη και στα άκρα θα έχει τους Λάζαρο και Ποντένσε, ενώ καθαρό φορ  θα είναι ο Γκερέρο.

Το συγκεκριμένο ματς μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ματς κλειδί, αφού σε περίπτωση νίκης οι Πειραιώτες θα πάρουν μεγάλο προβάδισμα απέναντι στην Μπέτις για την κατάληψη πιθανότατα της δεύτερης θέσης, αν θεωρήσουμε ότι η πρώτη θα πάει στην Μίλαν.

Οι Ισπανοί μετρούν 5 βαθμούς σε 4 αγωνιστικές και ταξίδεψαν στην χώρα μας χωρίς τον χαφ Γουίλιαμ Καρβάλιο, αλλά και τον στόπερ Φεντάλ.

 Θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, γιατί η Μπέτις είναι σκληρό καρύδι και το ματς θα κριθεί λογικά στις λεπτομέρειες.

Θα ποντάρουμε στον άσσο των ερυθρολεύκων σε απόδοση 2.39, καθώς πιστεύουμε ότι και η έδρα θα παίξει τον ρόλο της, αλλά και οι παίκτες των γηπεδούχων θα μπουν να παίξουν, όπως στον εντός έδρας αγώνα με την Μπέρνλι.

Σε αυτή την υψηλή απόδοση δεν μπορούμε να αφήσουμε τον άσσο.

Μονό

Ολυμπιακός-Μπέτις 1  2.39   Stoiximan