Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο Κώστας Χαραλαμπίδης δε στάθηκε στη φιλική ήττα από την Μπαχτσεσεχίρ, αλλά στον τραυματισμό του Φιλ Γκος, που έχει ανησυχήσει τους πάντες τις τάξεις του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο βοηθός του Ηλία Παπαθεοδώρου:

Για τα συμπεράσματά που έβγαλε από το σημερινό φιλικό:

«Για μένα αυτά τα φιλικά με την Μπαχτσεσεχίρ στην Κωνσταντινούπολη, είναι ένα είδος προσαρμογής, που πρέπει να κάνουμε για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ταξιδέψαμε και παίξαμε αγώνα την ίδια μέρα και αυτό, είναι κάτι στο οποίο πρέπει να προσαρμοστούμε. Αγωνιστικά, δεν ανταποκριθήκαμε στο μέγιστο βαθμό, αλλά σίγουρα είδαμε πράγματα που θα πρέπει να διορθωθούν. Έχουμε μπροστά μας ένα διάστημα που πρέπει να δουλέψουμε σε κάποιες λεπτομέρειες, που δεν εφαρμόζονται με τον τρόπο που θέλουμε, αλλά σίγουρα το επίπεδο ετοιμότητας μας δεν ήταν αυτό που επιθυμούμε».

Για τον τραυματισμό του Φιλ Γκος στο σημερινό παιχνίδι:

«Αυτό είναι το πλέον σημαντικό, πέρα από το αποτέλεσμα. Θα πρέπει να έχουμε όλοι την υγεία μας και να είμαστε καλά. Ο Γκος έχει έναν τραυματισμό  που δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι σοβαρός ή όχι και αυτό είναι πρόβλημα. Πρέπει να δούμε τα δεδομένα του τραυματισμού και είναι αλήθεια ότι η σκέψη μας αυτή την στιγμή πέρα από τον αγώνα, είναι και με τον Φιλ».