Με… συνοπτικές διαδικασίες “καθάρισε” ακόμα ένα ματς η Λίβερπουλ που με το σημερινό 3-0 κόντρα στη Σαουθάμπτον παραμένει αήττητη στα φετινά επίσημα παιχνίδια της Premier League.

Με το αυτογκόλ του Χαντ οι “κόκκινοι” πήραν το προβάδισμα από το 10′ ενώ οι Ματίπ και Σάλαχ ανέλαβαν στη συνέχεια για το τελικό σκορ που γράφτηκε από το πρώτο ημίχρονο. 

Το ματς:

Χωρίς να δυσκολευτεί ή να ανεβάσει στροφές σε κανένα σημείο του ματς, η Λίβερπουλ έφτασε στο 3-0, που την διατηρεί στην κορυφή της Premier League. Βέβαια… είχε βοήθεια και από τους αντιπάλους.

Η Σαουθάμπτον με ένα αυτογκόλ του Χουντ στο 10’ έγειρε από νωρίς τη ζυγαριά υπέρ των «κόκκινων». Σε μία κλασική φάση από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Ματίπ στο 21’ έγινε το 2-0, έπειτα από μια παρ’ ολίγο επιτυχημένη προσπάθεια του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο Αιγύπτιος όμως στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, σε κενή εστία μετά από φάουλ του Σακίρι στο δοκάρι, έγραψε το τελικό 3-0. Τελικό γιατί η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είδε τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να τραυματίζεται στα πλευρά στο ξεκίνημα της επανάληψης. 

Έτσι η Λίβερπουλ έριξε ρυθμούς ενώ της ακυρώθηκε ορθώς για οφσάιντ ένα ακόμα γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Τα γκολ:

Άλλα ματς:

Μπέρνλι-Μπόρνμουθ: 4-0

Κρίσταλ Παλάς-Νιουκάστλ: 0-0

Λέστερ-Χαντερσφιλντ: 3-1