Καλό Σ.κ να έχουμε και να πάμε ταμείο όμορφα και δυνατά . Με παιχνίδια που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μπορούν να μας πληρώσουν.

Στην Αγγλία και τη Τσάμπιονσιπ υπάρχουν δύο δυνατοί άσοι. Ο πρώτος είναι ο άσος της Νότιγχαμ απέναντι στην Ρόδεραμ που μπορεί να διανθιστεί πέρα από αυτό μαζί  και με το Over. Η Φόρεστ, μετά από τέσσερα ματς με τρεις ισοπαλίες και μία ήττα νίκησε  τη Γουένσντει, ενώ η Ρόδεραμ δεν τραβάει εκτός έδρας με τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς και στο “Σιτι Γκράουντ” δεν έχει κάνει διπλό 50 χρόνια ,έχοντας χάσει και τα τρία πιο πρόσφατα.Ασος και οβερ συνδυαστικό  ή μόνο άσος  ή μόνο οβερ.Διαλέγετε και παίρνετε.

Πάμε στο “Βίλα Πάρκ”.Τα 1.50 τα απεχθάνομαι, όμως η Αστον Βίλα μοιάζει σε καλό μομέντουμ απέναντι στην Σέφιλντ Γουένστει.  Η  γηπεδούχος νίκησε  τη Ρόδεραμ ,μετά από έξι αναμετρήσεις χωρίς νίκη την ώρα που οι “κουκουβάγιες” μετά απο τρία ματς έφεραν ισοπαλία με τη Στοουκ και έχασαν από τη Νότιγχαμ.Παράλληλα εκτός έδρας έχουν μία νίκη και τρείς ήττες.  Η προιστορία είναι μετρημένη στα δύο τελευταία μτξ τους παιχνίδια , πέρυσι έγινε διπλό, αλλά αμφότερες στηρίζουν πολύ και το γκολ -γκολ ,αλλά και τα 2-3 τέρματα.

Τρίτο δυνατό παιχνίδι είναι ο άσος της Χαρτς απέναντι στην επικίνδυνη με 3 στα 3 στα πιο πρόσφατα παιχνίδια Λιβινγκστον. Οι γηπεδούχοι ,πάντως, βγάζουν σοβαρότητα καθαρό μυαλό,ενώ 3 από τα 5 παιχνίδια τα έχουν στο 1-0 ,ενώ  η Λίβινγκστον δεν έχει  δεχτεί γκολ στα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα ματς.. Ασος…