Μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά την εκτός έδρας ήττα του Άρη από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Μανώλης Τζανακάκης εξέφρασε την απογοήτευσή του, αλλά παράλληλα τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να επανέλθει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα είπε ο άσος των «κίτρινων»:

Για την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Είναι η πρώτη φορά που χάνουμε. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να πεισμώσουμε, να δουλέψουμε και να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα».

Για το τι δεν λειτούργησε καλά για τον Άρη: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό και κάναμε λάθος μεταβιβάσεις. Σε άλλα ματς ήμασταν πιο ουσιαστικοί. Δεχθήκαμε ένα τυχερό γκολ και θα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι σύντομα».

Για τη συνέχεια του Άρη: «Όπως είπα είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά δεν πρέπει να μας πληγώσει. Πρέπει να βγάλουμε τον εγωισμό μας και να επανέλθουμε άμεσα».

Για τον Γιάννη Πετράκη: «Έχουμε πολύ καλή σχέση. Είναι ένας πολύ καλός προπονητή και ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Του εύχομαι καλή συνέχεια».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι σε μια δύσκολη έδρα, αλλά εμείς θα πάμε εκεί να δώσουμε και την ψυχή μας για ένα θετικό αποτέλεσμα».