Χθες, πέρασε η βασική μας πρόταση με το 1+Under 4.5 της Ρεάλ Μαδρίτης με αντίπαλο την Εσπανιόλ σε απόδοση 1.96.

Συνεχίζουμε με το σημερινό πρόγραμμα και θα ασχοληθούμε κυρίως με το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Το ντέρμπι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στην Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που θα έχει τεράστια ένταση, εξαιτίας των περσινών γεγονότων.

Και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στα επιτυχή αποτελέσματα, μετά τις ήττες τους στην Ευρώπη από Τσέλσι και Άγιαξ αντίστοιχα.

Οι γηπεδούχοι του Λουτσέσκου βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ, λόγω της τιμωρίας που είχαν από την αρχή του πρωταθλήματος και η νίκη είναι μονόδρομος, αφού την επόμενη αγωνιστική έχουν να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Όπως καταλαβαίνουμε, ο ΠΑΟΚ αν δεν κερδίσει απόψε θα μπει από πολύ νωρίς σε μπελάδες, όσον αφορά την απόσταση του από την κορυφή.

Από την άλλη μεριά, η ΑΕΚ του Ουζουνίδη θέλει να δώσει απαντήσεις για την κακή εμφάνιση στο Άμστερνταμ και το σίγουρο είναι ότι θα βάλει δύσκολα στους Θεσσαλονικείς.

Το παιχνίδι είναι καθαρή τριπλή, αλλά θα πάμε με την ομάδα που το έχει πιο πολύ ανάγκη και αυτή είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα σκιστεί για ότι συνέβη πέρσι και όλοι ζουν και αναπνέουν στο στρατόπεδο του δικεφάλου του Βορρά  για το συγκεκριμένο ματς.

 Άρα θα πάμε με τον άσσο του 1.92, αν και θα τον θέλαμε λίγο πιο ψηλά.

Από τα άλλα ματς, ξεχωρίσαμε τον άσσο της Μίλαν απέναντι στην Αταλάντα σε απόδοση 2.00, αλλά και του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Μονό

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ  1  1.92  Stoiximan

Μίλαν-Αταλάντα  1  2.00  Stoiximan

Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 1  1.65   Stoiximan