O Mανδραϊκός επικράτησε με 1-0 του Κερατσινίου  στο Σχιστό ,στο τελευταίο φιλικό των δύο ομάδων  πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής. Με την ομάδα του Βασίλη Σπάθα να βρίσκεται στον 8ο όμιλο και το Κερατσίνι στον 5ο.

Το γκολ για τους νικητές πέτυχε ο Μπόρι στο 55ο λεπτό, ύστερα από ασίστ του Κατσίκια, που εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία του και με την κίνηση που έκανε απέφυγε έξοχα τον Ροκάκη και έβγαλε για τον 17 χρονο Μπόρι ,που μέχρι τώρα είναι η αποκάλυψη της ομάδας από τη Δυτική Αττική.

Και οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες ,λίγο περισσότερες το Κερατσίνι που είχε και δοκάρι με τον Λουσιέν. Με τον Βασίλη Σπάθα, αλλά και τους Ντούλια,που τραυματίστηκε στο 85, και Πασαλίδη να  επιστρέφουν στο Σχιστό όπου πέρυσι πανηγύρισαν την παραμονή της ομάδας στην Γ Κατηγορία. 

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Δημήτρης Αρναούτης): Μακρυωνίτης, Γιαταγανάκης, Μύρκος, Βαττής, Μεγαλοοικονόμου, Κούντου, Κυριαζόπουλος, Διάκος, Κατσόλι, Κομνηνός, Μιχαλάς. Έπαιξαν ακόμη οι Αγγελάκης, Ροκάκης, Σφυρογιαννάκης, , Πογοσιάν, Χονδρουδάκης, Σιάνος

Μανδραικός:Ιωσήπου-Κωνσταντινίδης-Τσακίρης-Ντουμπερετ-Στρατάκης-Χαλκιάς-Μπούσης-Ντούλιας-Κούστας-Μπόρι-Κατσίκιας..Έπαιξαν και οι Πασαλίδης,Μαυρίδης,Ριζάι,Πουλάκης