Ταμείο πήγαμε και την χθεσινή μέρα, αφού πέρασε το 1 DNB της Νάπολι στο ματς με την Λίβερπουλ στο υψηλό 2.40, την ώρα που οι περισσότεροι πήγαν προς το διπλό. Κέρδος ξανά λοιπόν και πλέον συνεχίζουμε με τους αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ. 

Μπάτε-ΠΑΟΚ

Ο δικέφαλος του Βορρά επικράτησε και του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη με 1-0, κάνοντας έτσι το 5 στα 5 στο πρωτάθλημα και πλέον η πρώτη θέση του ανήκει, αλλά με συγκάτοικο τον Ατρόμητο.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου, χωρίς να παίξουν καλό ποδόσφαιρο στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, κατάφεραν να κερδίσουν, δείχνοντας ότι μπορούν να παίρνουν σημαντικούς βαθμούς ακόμα και σε άσχημα βράδια.

Το παιχνίδι απέναντι στην Μπάτε είναι ίσως το «κλειδί» για το μέλλον του δικεφάλου στην Ευρώπη, αφού σε περίπτωση ήττας μένει έξι βαθμούς πίσω από τους Λευκορώσους.

 Θα είναι δύσκολο ματς για τον ΠΑΟΚ και οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, γιατί ακόμα και το ενδεχόμενο της ισοπαλίας ίσως τους κάνει.

Δεν θα μπλέξουμε με σημείο, αλλά θα ποντάρουμε στο 2-3 τέρματα σε απόδοση 2.05, περιμένοντας ένα παιχνίδι που δεν θα ανοίξει αρκετά.

Από τα άλλα ματς της μέρας, μας αρέσει το Over 2.5 στο ματς Καραμπάγκ- Άρσεναλ σε απόδοση 1.85.

Μονό

Μπάτε-ΠΑΟΚ  2-3 τέρματα  2.05  Stoiximan

Καραμπάγκ-Άρσεναλ  Over 2.5  1.85  Stoiximan