Προχωράμε δυνατά για να  πάμε ταμείο σε ένα μεγάλο κουπόνι  με ένα κουπόνι το οποίο είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. 
Το Λίβερπουλ-Σίτι είναι ένα κρας τέστ κυρίως για τη Λιβερπουλ που σε ένα εντός έδρας ντέρμπι απέναντι στην Πρωταθλήτρια πρέπει να δείξει δυναμική.  Oι “Ρέντς έχουν καταφέρει να κάνουν ένα εξαιρετικό σερί απέναντι στους “Πολίτες” με 6 νίκες και 3 ισοπαλίες  στο Ανφιλντ και 12-5-0 σε όλα τα πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Η Σιτι έδειξε χαρακτήρα  και στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη νίκη επί της Χοφενχάιμ  ισοφαρίζοντας την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας. Στο Ανφιλντ δεν έχει κερδίσει από το 2003   στο 40-60  να μην παίξει ο Γκούντογκαν.

Ματς ανοιχτό που όποιος μιλάει Ελληνικά θα το παίξει όχι Over, αλλά και Over 3.5. Προσωπικά θα πάω με τον άσο.

Στο Περιστέρι και το Ατρόμητος -ΠΑΣ  μιλάμε για ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Οι Περιστεριώτες είναι πρώτοι, αλλά ο ΠΑΣ έχει ανέβει, τους νίκησε στο ίδιο γήπεδο ,στο Κύπελλο και γενικά ο άσος που κυμαίνεται από 1.70 και 1.80, δεν θα έρθει εύκολα.  Προσωπικά η επιλογή μου θα είναι τα 2-3 τέρματα. 

Το Μπενφίκα- Πόρτο είναι ματσάρα. Δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν το Πρωτάθλημα αν και τώρα η Μπράγκα είναι πρωτοπόρος  και η Πόρτο δύο  βαθμούς πίσω  ,αλλά και η Μπενφίκα στο μείον τρία από την κορυφή.  Αμφότερες έκαναν σπουδαίες νίκες  για το Τσάμπιονς Λιγκ ,η Μπενφίκα επί της ΑΕΚ, η Πόρτο, επαγγελματική επί της Γαλατά, Παράλληλα στο Πρωτάθλημα έχει πέντε σερί διπλά και δεν έχει χάσει  από το 14  στο “Ντα Λουζ”.   Το διπλό θα είναι η επιλογή μου εδώ.

Για το Βαλένθια -Μπαρτσελόνα  οι γηπεδούχοι έχουν  1-4-1 σε όλες τις διοργανώσεις , ενώ οι Καταλανοί  έχουν τρία ματς χωρίς νίκη στο Πρωτάθλημα  με δύο ισοπαλίες και μία ήττα.  Σε κακό φεγγάρι η ομάδα του Βαλβέρδε αν και έκανε μεγάλο διπλό στην Τοτεναμ  …Goal -Goal  και διπλο.