Πρίν από λίγες ημέρες είχε βγεί στην επικαιρότητα, όσον αφορά το κομμάτι της Γ Εθνικής, μία εκπληκτική δουλειά που είχε συνετελεστεί στο γήπεδο του Σχιστού, πιο γνωστό ως “Παναγιώτης Σαλπέας” ,με την κατασκευή των αποδυτηρίων και των γύρω χώρων από την οικογένεια του κυρίου Ιωάννη Τσιριγώτη.

Το εν λόγω εγχείρημα θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί μία πραγματική αποθέωση της ιδιωτικής προωτοβουλίας. Ενα γήπεδο παλιό, με τους περισσότερους εσωτερικούς  και εξωτερικούς χώρους να έχουν υποστεί φθορές από τον πανδαμάτωρα χρόνο . 

Η συγκεκριμένη οικογένεια πάντως δεν σταμάτησε πουθενά ,προφανώς δεν σκέφτηκε το κόστος  και μετέτρεψε τα αποδυτήρια  σε σύγχρονους χώρους που όμοιους τους μπορείς να βρεις σε διάφορα γήπεδα της Σούπερ Λιγκα που είναι νέας κατασκευής . Χώροι οι οποίοι θα μείνουν στην ομάδα και βέβαια και η τωρινή ομάδα αλλά και οι επόμενες γενιές θα παίζουν σε αποδυτήρια  που σε κάνουν να θέλεις να  περάσεις έστω μία μέρα εκεί σαν ποδοσφαιριστής.   Η αποθέωση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας από τον κο Τσιριγώτη, ο οποίος  είναι θιασώτης του ποδοσφαίρου και βοηθάει πάρα πολλές ομάδες όλων των κατηγοριών.

Δείτε το πρίν και κατα τη διάρκεια εργασιών και το μετά…

 

Και το μετά!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Photo Credits Παναγιώτης Μελάς