Πρεμιέρα σήμερα για το Champions League του μπάσκετ, όπου ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην έδρα της Βενέτσια. Εκεί αγωνίζονται μην ξεχνάμε δύο πρώην “πράσινοι” οι Μάρκες Χεινζ και Μάικ Μπράμος (αμφίβολη η συμμετοχή του).

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είναι συγκρατημένος για το συγκεκριμένο ματς. αφού μπορεί η νίκη επί του Ρεθύμνου να συνδυάστηκε από καλή εμφάνιση, όμως η δυναμικότητα των Κρητικών φέτος είναι μεγάλο ερωτηματικό. Οι “ασπρόμαυροι” δεν θα έχουν μαζί τους τον πολύπειρο Φιλ Γκος κι αυτό είναι μεγάλο μείον. Ο Αμερικανός δίνει πολλές λύσεις στην επίθεση, όμως απόψε τουλάχιστον αυτό το βάρος θα μοιραστεί στους Χάτσερ και Αθηναίου. Οι Ιταλοί φαντάζουν το φαβορί της αναμέτρησης, όμως δεν θα κερδίσουν εύκολα.

Πιστεύουμε στο διπλό με το χάντικαπ να βρίσκεται στους εφτά πόντους υπέρ της ελληνικής ομάδας. 

Ας μεταφερθούμε και λίγο στην Ισπανία, όπου η Μάλαγα θα υποδεχθεί την Φρανκφούρτη για το θεσμό του Eurocup. Οι “Ανδαλουσιανοί” απογοήτευσαν πολύ κόσμο την πρώτη αγωνιστική κόντρα στη Λιέτουβος, όμως την Κυριακή έφεραν στα όρια της την πανίσχυρη Ρεάλ Μαδρίτης. Θεωρούμε πως οι γηπεδούχοι θα καλύψουν το χάντικαπ των οχτώ πόντων και θα κερδίσουν σχετικά άνετα την γερμανική ομάδα, η οποία δυσκολεύεται πολύ, όταν παίζει σε καυτές έδρες.

Οι προτάσεις μας

ΒΕΝΕΤΣΙΑ-ΠΑΟΚ (+7,5)       2        1,93

Μάλαγα-Φρανκφούρτη (+11,5)      1       1,85