Η αναμονή έλαβε τέλος και η πρεμιέρα της Euroleague απέχει μόλις λίγες ώρες μακριά. Στοιχηματικά δεν τα πήγαμε άσχημα τις προηγούμενες μέρες, όμως χρειάζεται να κάνουμε λίγο ακόμα υπομονή. Βλέπετε η εικόνα των περισσότερων ομάδων είναι άγνωστη μέχρι τώρα και πρέπει να μελετήσουμε κι εμείς με τη σειρά μας. Ας ξεκινήσουμε πρώτα με τον πρωταθλητή Ελλάδος Παναθηναϊκός, που υποδέχεται την πολύ αθλητική, αλλά αφελής Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι “πράσινοι” που λογικά θα έχουν στις τάξεις τους τον Νικ Καλάθη (ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές) είναι το φαβορί της αναμέτρησης, λόγω έδρας και εμπειρίας. Ο Τσάβι Πασκουάλ ποντάρει πολλά στην ομοιογένεια και την ενέργεια που δίνει το ΟΑΚΑ στους παίκτες του. Η Μακάμπι έχει παίκτες, που σκοράρουν πολύ, όμως δεν διαθέτουν αμυντικό φίλτρο. Γι’αυτούς τους λόγους, θεωρούμε πως ο άσος είναι ένα σημείο, που μπορεί να μας πάει ταμείο.

Πάμε και στην τιτανομαχία της Μόσχας, όπου η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται την ανανεωμένη Μπαρτσελόνα του πρώην πράσινου Κρις Σίνγκλετον. Οι “μπλαουγκράνα” έκαναν πολλές εντυπωσιακές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι και περιμένουν να πρωταγωνιστήσουν στη φετινή Euroleague. Η “αρκούδα” από τη μεριά της είναι από τα φαβορί για το Final Four, όμως φέτος ίσως παρουσιαστεί πιο “γήινη” από ποτέ. Στην έδρα της πάντως δύσκολα χάνει κι αυτό ας το κρατήσουμε. Πέρσι πήγαμε πολλές φορές ταμείο με τα ψηλά σκορ της ΤΣΣΚΑ και το ίδιο λέμε να κάνουμε και φέτος. Το line των 168 πόντων δεν το λες μικρό, όμως Ρώσοι και Ισπανοί, μπορούν να το υπερβούν.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (+6,5)    1    1,90  Stoiximan.Gr

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  OVER (168,5)    1,90    Stoiximan.Gr