Με ανακοίνωση της η ομάδα του Ηρακλή, γνωστοποίησε στον κόσμο της πως από αύριο το πρωί (13/10) θα αρχίσουν να πωλούνται τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

*Από τις 13.00 στον προαύλιο χώρο του Καυτανζογλείου θα υπάρχουν δύο ειδικά σταντ από τα οποία οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2018-19.
 

*Από τις 14.00 θα λειτουργούν εκδοτήρια από τα οποία θα πωλούνται τα εισιτήρια του αγώνα.
 

*Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:
Θύρα 5: 10 ευρώ
Θύρα 13: 8 ευρώ
Θύρα 10: 5 ευρώ
 

*Όσοι έχουν καταθέσει το αντίτιμο του εισιτηρίου διαρκείας, αλλά δεν έχουν παραλάβει ακόμη το ειδικό καρτελάκι, καλούνται να προσέλθουν στις θύρες εισόδου, έχοντας μαζί, την απόδειξη καταβολής του αντιτίμου.
 

*Ο χώρος στάθμευσης του Καυτανζογλείου θα είναι διαθέσιμος, αλλά ΜΟΝΟ για τους κατόχους των VIP εισιτηρίων διαρκείας.
 

*Προς αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας, θα παρακαλούσαμε θερμά η προσέλευση στο γήπεδο να γίνει όσο το δυνατόν νωρίτερα από την ώρα έναρξης του αγώνα, καθώς θα λειτουργήσουν μόνο οι θύρες 5, 10 και 13.
 

*Η είσοδος στην κεντρική θύρα των επισήμων, θα λειτουργήσει επίσης κανονικά, αλλά ΜΟΝΟ για τους κατόχους των VIP εισιτηρίων διαρκείας.
 

*Διευκρινίζουμε ότι η είσοδος στο γήπεδο θα επιτραπεί αυστηρά στους κατόχους εισιτηρίων, εισιτηρίων διαρκείας και διαπιστεύσεων.
 

*Η ΠΑΕ Ηρακλής ζητά εκ των προτέρων συγγνώμη αλλά και την κατανόηση των φιλάθλων της για αρρυθμίες που ενδεχομένως να προκύψουν κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας.