Η Λαμία κατάφερε να… σοκάρει προσωρινά την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ανοίγοντας το σκορ με τον Ντένις Επστάιν στο 64ο λεπτό, αλλά ο Γιακουμάκης στο 73ο και ο Γκάλο με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 87ο λεπτό γύρισαν το ματς για την «Ένωση», στο εξ αναβολής παιχνίδι Κυπέλλου που διεξήχθη στο «Ελ Πάσο» (2-1).

Στην Καλλιθέα, οι δύο ομάδες κατάφεραν να μην… προσφέρουν το παραμικρό από πλευράς θεάματος στο πρώτο μέρος, το οποίο κύλησε… ήσυχα, με το 0-0 να είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της εικόνας που παρουσίασε η τυπικά γηπεδούχος ΑΕΚ αλλά και η φιλοξενούμενη Λαμία.

Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε άλλο ματς, με τη Λαμία να μπαίνει «ψυχωμένη» απειλώντας την εστία του Τσιντώντα σε δύο περιπτώσεις με τον Καραμάνο (46′, 55′) και την ΑΕΚ να απαντά με τον Γιακουμάκη. Εν τέλει, η ομάδα της Φθιώτιδας προηγήθηκε στο 64ο λεπτό με τον Επστάιν, βάζοντας «δύσκολα» στην «Ένωση».

Ωστόσο, η απάντηση της ομάδας του Ουζουνίδη ήρθε σχετικά γρήγορα, με τον Μπογέ να πασάρει και τον Γιακουμάκη να εκτελεί για την ισοφάριση (1-1, 73′), με τον Γκάλο να υπογράφει με υπέροχο τρόπο την ανατροπή της ΑΕΚ στο 87ο λεπτό, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ (2-1).

ΑΕΚ (Ουζουνίδης): Τσιντώτας, Χουλτ, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Γκάλο, Μοράν Τσόσιτς, Μπότος (58′ Μπογέ), Αϊντάρεβιτς (75′ Κλωναρίδης), Γιαννιώτας (66′ Γιούσης), Γιακουμάκης

Λαμία (Χάβος): Μελισσάς, Ασίγκμπα, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Δημούτσος, Οσμάν, Επστάιν (74′ Τσούκαλος), Μαστούρ (66′ Μπουλουλής), Βασιλαντωνόπουλος, Καραμάνος