Ο πρώην συνεργάτης του Μίκαελ Σουμάχερ και νυν πρόεδρος της FIA, Ζαν Τόντ μίλησε στο “Times” για το πως έχτισαν μαζί με τον Γερμανό της αυτοκρατορία της Φεράρι αλλά και την μεγάλη αγάπη που του έχει. 

Ο 72χρονος πλέον μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον  Σούμι τον οποίο χαρακτήρισε γιο του ενώ, αποκάλυψε πως έχει φωτογραφία του Γερμανού στο γραφείο του! 

Αρχικά ανέφερε:  «Επισκέπτομαι τον Μίκαελ τακτικά, τουλάχιστον δύο φορές τον μήνα. Τον βλέπω. Βλέπω την οικογένειά του. Απλά αγαπάω τον Μίκαελ Σουμάχερ». 

Για τη φωτογραφία του Γερμανού στο γραφείο του, που είναι μαζί με την γυναίκα και τον γιο του: «Αυτοί είναι οι τρεις άγγελοί μου. Αγαπιούνται πολύ μεταξύ τους. Αυτό είναι κάτι πολύ ξεχωριστό για εμένα».

Για την καλύτερή του στιγμή τα χρόνια που συνεργάστηκαν στην Scuderia: «Είναι σίγουρα η Σουζούκα το 2000. Σε αυτόν τον αγώνα είχε ‘’κλειδώσει’’ ο Μίκαελ Σουμάχερ τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο για τη Ferrari μετά από 21 χρόνια. Το θυμάμαι ακόμη πολύ καλά. Του είπα: Τώρα θα γίνουν τα πράγματα σε επαγγελματικό επίπεδο εντελώς διαφορετικά για εμάς. Όμως τα πράγματα δεν άλλαξαν βασικά. Νομίζαμε, ότι η επιτυχία θα μας προκαλέσει κορεσμό. Όμως είχαμε τόσο πάθος για αυτό το άθλημα, ώστε να διατηρείται συνέχεια η πείνα για επιτυχία».