Με δηλώσεις του, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στην αναγκαιότητα της νίκης για τον ΠΑΟΚ στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Βόννη για το BCL, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις απουσίες του Δικεφάλου του Βορρά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Media Day της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Για την Βόννη: «Έχει κρατήσει έναν κορμό από πέρσι. Έχει χαρακτηριστικά γερμανικής ομάδας. Το παιχνίδι είναι στο γήπεδο μας. Χρειαζόμαστε να πάρουμε τη νίκη εντός έδρα και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε».

Για τον Ντάριους Γκάρετ: «Αρχίζουμε και συνηθίζουμε να παίζουμε με απουσίες… Ο Γκάρετ δεν θα αγωνιστεί και αύριο, τα παιδιά θα προσπαθήσουν για να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να καλύψουν τα κενά».

Για το τι θα αντιμετωπίσει απέναντι στη Βόννη: «Είναι μια μικρή Λούντβισμπουργκ η Βόννη. Με βάση τις απουσίες που έχουμε είναι πρόβλημα για εμάς τα ριμπάουντ».

Για την ικανότητα της Βόννης στο τρίποντο: «Έχουν ικανότητα πολλοί παίκτες τους στο σουτ των τριών πόντων. Παίζουν πολύ γρήγορα και δημιουργεί ανισορροπία στην άμυνα».

Για το ότι είναι νωρίς ακόμη στη σεζόν: «Δεν έχει σημασία ότι είναι νωρίς. Είναι ένα παιχνίδι στο γήπεδο μας, που πρέπει να το πάρουμε. Αύριο είναι παιχνίδι στο γήπεδο μας και πρέπει να το κερδίσουμε».

Για το 400ο ματς του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη: «Είναι ένα ιστορικό γεγονός για εμάς, έχουμε κίνητρα για τη νίκη και ένα από αυτά είναι το ματς νούμερο 400 στην Ευρώπη».

Για τις απουσίες του Δικεφάλου: «Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να καλύψουμε τα κενά. Θα πρέπει να παίξουμε πιο επιθετικά για να πάρουμε το παιχνίδι».

Για τον Φιλ Γκος: «Ο Γκος κλείνει 3,5 βδομάδες και μετά το τέλος της προπόνησης θα μιλήσουμε μαζί του, για να δούμε αν μπορεί να αγωνιστεί».