Πούλμαν, βαν και.. μασκότ αναμένεται να φέρουν οι Γερμανοί στην Αθήνα. Ενώ η ΑΕΚ θα δώσει την σουίτα της ΠΑΕ στους ιθύνοντες της Γερμανικής ομάδας.

Σε ρυθμούς Μπάγερν Μονάχου έχουν αρχίσει να κινούνται στην ΑΕΚ ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι κιτρινόμαυροι σκοπεύουν να παραχωρήσουν στους Βαυαρούς την σουίτα της διοίκησης της ΠΑΕ για καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενών τους.

Από εκεί και πέρα, την Τρίτη αναμένεται κλιμάκιο των Βαυαρών στην Αθήνα έτσι ώστε να τακτοποιηθούν οι λεπτομέρειες του αγώνα. Οι Γερμανοί έχουν πάρουν όλα τα εισιτήρια που δικαιούνται για τις θύρες 20-22 και είναι περίπου 3000 κομμάτια, ενώ αναμένεται να πάρουν και περίπου 350 σε καλές θύρες για τις ανάγκες των χορηγών.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι Γερμανοί ετοιμάζουν υπερπαραγωγή ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ καθώς θα φέρουν στην Αθήνα το πούλμαν τους, το βαν τους αλλά ακόμα και την μασκότ τους! Μεγάλη κινητοποίηση υπάρχει και από τα ΜΜΕ της Γερμανίας καθώς θα στηθεί δική τους παραγωγή στο ΟΑΚΑ.

Οι Γερμανοί έχουν ζητήσει το προπονητικό στα Σπάτα για ξεμούδιασμα την ημέρα του αγώνα, ενώ είναι πιθανό να το χρειαστούν και την επόμενη για αποκατάσταση λίγο πριν η αποστολή τους μπει στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στο Μόναχο.